arkada?lar biraz uzun ama vakit ay?r?p okursan?z de?erli g�r�?leriniz benim i�in �ok �nemli. ben bu sene work and travel a gitmeyi planl?yorum k?z arkada??mla fakat baz? ?irketler bana full placement 3000 dolar her?ey dahil hallederiz falan dedi �ok pahal? geldi banada okadar durumumuz yok ?uan.reklam yasak m? bilmiyorum kusura bakmay?n ama ccn falan �ok ucuz ve g�zel kampanyalar yapm?? g�venemedim a�?kcas? bilginiz var m?? bide ?�yle bi sorum olacak ben bu sene motosikletimi de?i?tirece?im oy�zden 9000 lira gibi bi paraya ihtiyac?m var bunu wat ile sa?lamam m�mk�n m�? gezmiycem hi� evet gezmek kesin laz?m deniyor ama ilk senemde gezmeyece?im ��nk� �ok ihtiyac?m var bu paraya k?z arkada??m diyorki benim kazand???m? al?sverisimize harcar seninkinlede motorumuzu de?i?tiririz dedi banada mant?kl? geldi ama bu meblay? kazanabilme imkan?m var m?? ben 3 5 par�a k?yafet bitanede laptop alacam gerisinde g�z�m yok valla seneye gidersem al?r?m art?k.tavsiyeleriniz nelerdir? alaska harici neler yap?labilir?sayg?lar sevgiler.

Al�nt�

9000 lira getirmek imkansizdir bence... wat da en iyi [para kazanilan islerden birinde calistim benim kazandigim brut 6600 dolardi.. bundan konaklama ulasim vergi ve yemek cikinca tabiki bu miktar kalmiyor geriye.. ki tekrar soyluyorum wat in en cok para kazanilan izlerinden biriydi o diger islerde bu rakami bulmak cok cok zor...

Bookmarks