Gunaydin TW!
Gunaydin TW!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Günaydın TW ın güzide üyeleri,,,,
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
3 tane sınavım kaldı bu hafta son kurtuluyorum.... ya arkds Bizim Türk kızları biraz ilgi gosterıyosun hemen kendını bısey sanıyolar... sınıfta tanımadıgım bi kız vardı yanına oturdum sohbet etmek ıstedım sadece alttan kac dersın var ,hazırlık okudun mu falan fılan maksat tanısmak, bi baktım yerını degıstırdı hemen yanımdan kalkıp baska yere oturdu hemen asıldıgımı zannettı..gerızekalı ya
..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
takma kafanı..bizim arkadaş sınıfa DGS yle yeni gelen bi kızla tanışmak istedi..yanına oturmuş oyle havadan sudan konuşurken kız: he bu arada ben nişanlıyım demiş
arkadaş bişey anlamadım sanki evlenme teklif ettim dedi
tabi bunun makarası hala aramızda dönmekte ortamlarda falan yavuz bu arada ben nişanlıyım diyip makarasını yapıyoruz işin![]()
kaşarı severim amma yürüyenleri beni deli ediyorrrrr....yaban![]()
50 CENT dün Bakü'ye geldi, yarın konserleri var, en ucuz bilet 100 euro.
Şirket Seçim Yönergesi
veee sınavlar biterrrr...............![]()
![]()
![]()
sınav sınav sınav...üçüncü sınıf ikinci dönem oldum hala 9 ders var yeter ya azalmadı gitti...
neyse iş-vize-uçak bileti hatta yol arkadaşı vs tamam oldu gerisi fasafiso...
tüm gelecek sınavlara rağmen burada yazıyorum. insanlar gelsinler soru sorsunlar cevaplayayım arkadaşlık kurayım diye diğerleri gibi uğraşıyorum...
seviyorum sanki bu forumu![]()
Turkıshwat !!!!dıkkat!!! Bagımlılık yapar
Beklemekten sıkıldım ....
hayırdır earwen??
bari su el classico adam gibi mac olsunda bi mac izleyelim yaaaaaaaa
Fiorentina - Inter macini bekliyorum. insallah inter puan kayp eder.
Şirket Seçim Yönergesi
arkdaşlar ''das experiment'' filmini online izleyebilcegim saglm bi link bilen var mı?
Watch Das Experiment online - Watch Movies Online - Free Movies Online and Watch Tv Shows Online
alttaki calisiyor denedim kalitesini ayarla istersen
sagolasın hacım inan çok makbule geçti![]()
Yine tek maça yattım ya yıktın be Trabzon atamadın 1 gol :@
kalitesi nasil isini goruyor mu?
hacı bunun dilini nasıl ayarlıcaz??![]()
Bizim şerefsiz topçular çok isteksiz yaa.. Holosko olsun Bobo olsun adamlar koşmaya tenezzül etmiyor. Yusuf, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman futboldan banlanması gereken adamlar.. Tüm takım İbrahim Toraman gibi hırslı oynasa...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks