şu sırabilet bakarken en ucuzu lufthansa gibi duruyo. yalnız kimi uçuşlarda 401/3340 gibi bi ibare varken kimisinde 401 -> <- 3342 ye benzer bişey oluyo, o ne anlama geliyo acaba?
şu sırabilet bakarken en ucuzu lufthansa gibi duruyo. yalnız kimi uçuşlarda 401/3340 gibi bi ibare varken kimisinde 401 -> <- 3342 ye benzer bişey oluyo, o ne anlama geliyo acaba?
helecan küpü
ha tamam naladım yanılmıyorsam onlar ucus numarası
1 stop ucacagın ıcın ve ıkı ucak ta aynı havayolu sırketıne aıt oldugu ıcın yanyana yazıyor eger bırı farklı dıgerı farklı olsaydı havayolu sırketlerının bılıosun kı anlasmalı oluylar onlar alt alta herbırın yanında yazıyor olurdu bu soylediğimin orneklerı var orda dıkkat edersen gorursun
yok, sayılar tamam uçuş numarasıdır da kimisinde sadece numara yazarken, kimisinde ok işareti oluyo. printscreen ile göstermek gerekir ise:
http://i262.photobucket.com/albums/i...yok/adsz-5.jpg
helecan küpü
ben de neye kafamı takmışım ya ama olsun, bilmek lazım böyle şeyleri.
helecan küpü
Resimler guncellendi
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaşlar bu iki taraflı ok olayını kesin bilen yokmu ben kendimce yorumladım ama emin değilim bi bilen varsa yazsın bunuda öğrenmiş olalım
@varyok
tabikide hocam bilmek lazım öğrenelim işimize yarar yada yaramaz ama ne oldugunu bilelim en azından
Ornekle anlatmak gerekirse: Thy`den istanbul aktarmali izmir-trabzon bileti aldik.
TKO341/ -> <-TK9052
TK0341 Izmir-istanbul THY ile
TK9052 Istanbul-Trabzon AnadoluJet ile yapiliyor. Yani THY ucagi ile degil. Cift ok onu bellirtiyor.
Okun uzerine gelirseniz veya bileti sectikten sonra Details and purchase options a basarsaniz orada zaten yazar: Delta000 operated by KLM. United000 operated by LUFTHANSA gibisinden.
Konu manhattan tarafından (10-02-2010 Saat 01:47 PM ) değiştirilmiştir.
hımm, yani oklu olanlarda farklı havayoluyla devam ediliyo. onlara bulaşmamak lazım nolur nolmaz
helecan küpü
arkadaslar ben bisey sorcam expedia ,orbitz ve ekobilet in sitelerini inceledim simdi eger gecenin bi vakti nisan in ortasinda super bir bilet bulduk bu biletin tum fiyatini verip almamizmi gerekli yoksa belli bir rezervasyon parasi verip book in yapabilirmiyiz bu sayede parasini sonra 1 hafta sonra falan odeme sansimiz oluyormu.
@huan
expediada ücretsiz book in yapılıyor diye biliyorum
rezervasyonlar ucretsiz ama suresi belli olmuyor ornegin ekobilet.com dan gecen sene iki rezervasyon yaptim birincisi 3 gunluktu digeri sadece 24 saatlikti... o biletin kampanya suresiyle de alakali olarak degisiyor rezervasyon suresi.. ama bu sitelerden degil de direk firmalarin kendi subelerinden rezervasyon yaparsan onlarin rezervasyon sureleri sabit oluyor..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Expedia uzerinden rezervasyon var, 'My Itineraries' kismindan bunu gorebilirsiniz.
Konu break tarafından (19-06-2010 Saat 02:42 PM ) değiştirilmiştir.
Evet aynen oyle oluyor arkadasim
soyle durum var trek turizmin acentalari var onlardan yapabilirsin internetten daha iyidir bence cunku firma calianlarinin bazen ekstra zaman verme tasarrufu olabiliyor orda ikna kabiliyetinle halledebilirsin.. ayrica ucus firmalarinin(lufthansa , delta , klm , air france , thy , .. gibi) da turkiyede ofisleri var onlardan da direk alabilirsin bilet ve rezervasyon sureleri daha uzun olabiliyor..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
simdi resimlere bakarken bisey dikkatimi cekti (expedia online bilet aliminda)
pasaport information bolumunde siz new pasaport u secmissiniz ama ben gecen sene gittigimden simdi pasaport cikartmicam onun icin asasindaki pasaport number bolumunu doldurmam gerekirmi optional yazio ama soriyim dedim genede size
benim son bi sorum var bu konuda baya bi soru sordum kusura bakma artk :s simdi en son expedia dan odeme islemi yaparken kredi kartindaki ismin uzerinde turkce karakter var nasil yazmaliyiz inglizce karakter seklindemi yoksa oldugu gibi aynini mi yazmaliyiz bir de ucak bileti uzerindeki adi nasil yazmaliyiz turkce karakter olsun mu olmasinmi
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Sen Türkçe karakter kullanma kredi kart içinde problem olmaz ama girme yinede.
nonstop delta ile uçuşlar 698$
gayet iyi rakamlar
işi belli olanlar kaçırmasın derim
Selam.
nonstop uçuş olarak şu an sadece thy gösteriyor ve thy'nin kendi sitesindeki fiyatla aynı.
"nonstop delta ile uçuşlar 698$" demişsiniz ben bulamadım nerde acaba?
Ben seyahatimi mart sonu nisan başı gibi ve nonstop düşÃ¼nüyorum. Her gün kontrol etmeli miyim siteyi kampanya vs yakalamak için yoksa belli zamanlar mı oluyor uygun biletler için?
Kampanta icin forumu takip etsende olur. Arkadas farkli tarih girmisse eger ayni rakam cikmaz.
peki bu kredi kart numarasini veriorz ama acaba guvenlimidir bu site yani ucus sirketlerinin haberi varmidir bu siteden?
bu site gosterilen fiyatlar haricinde kendisine bir komisyon kesiyormu yoksa ucus bilgileri girildiginde cikan rakama bu sitenin komisyonu da dahilmi ? yada bu sitede komisyon varmi normal bilet acentalari kendilerine ayrica bir komisyon aliyorlar, bu yuzden sordum?
Peki.
GOrdugun fiyat son fiyat. Herhangi bi ekleme falan olmuyor daha sonra. Kredi kartindan ne kadar odenecegi zaten belirtiliyor. Harici bi ek ucret yok.
Expedia sana sattigi biletten zaten komisyon aliyor, ama ne kadar biz goremiyoruz. Aldiginimiz biletin numarasini havayolu sirketinin sitesinde goruntuleyince fark ortaya cikar belki.
Trekden thy 1500 tl ye alinan bileti thynin sitesinden goruntuleyince kdv dahil 1380 tl gibi birsey yaziyordu. Expedia.com da boyle isliyordur buyuk ihtimal.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks