bende bu yaz tatilinde gideceğim şu sıralar pasaport yenileme işlerini halledeceğim ne işte çalışacağım da şubatta belli olacak muhtemelen ee bu sene kimler var 9eylülden: ) bu arada eğitim fakültesindeyim
bende bu yaz tatilinde gideceğim şu sıralar pasaport yenileme işlerini halledeceğim ne işte çalışacağım da şubatta belli olacak muhtemelen ee bu sene kimler var 9eylülden: ) bu arada eğitim fakültesindeyim
Merhaba arkadaşlar..Ben de bu sene w%t programına kayıt oldum. Ben 9 Eylül Fen-Edebiyattayım. 31 ocakta iş fuarına gidicem. New Jersey Morey's Piers düşÃ¼nüyorum.
bende varımbende virginia beaxh e gdicem.
bende geliyorumNew Jersey Six Flags'te Kodak işi yapıcam eğerki bu ortalamaya rağmen vize alabirlisem .Tınazdayım bu arada işletme fakültesi.
bende bu yaz gidecegim ikinci gidisim benimde new jersey e gidecegim simdiden herkese hayirli olsun
bende iibf isletme bolumu son siniftayim "
Merhaba
Ben Dokuz Eylül işletme fakültesi ingilizce turizm işletmeciliğindeyim.Williamsburg Virginia ya gidiyorum.ihop da host olarak çalışacağım.
""Let the game begin""
Ortalama çok mu önemli?Yüksek ortalamas olanlar kesin alıyor mu?Benim 2.80 ortalama var.Daha rahat mı olcam alırken ortalama yüksek diye?
""Let the game begin""
ya adama 3 ay sonra geri donmucem bundan sonraki hayatıma amerika da kaçak olarak yasarak devam etmeyi dusunuyorum demessen alırsın vizeni ama bnm o kdr rahat degl işte
[QUOTE=Amadeus35;93421]Merhaba
Ben Dokuz Eylül işletme fakültesi ingilizce turizm işletmeciliğindeyim.Williamsburg Virginia ya gidiyorum.ihop da host olarak çalışacağım.[/QUOTE
hacım irtibata geçelim
işletme faculty tanıdık çıkmayalımda isim neydi ? bu arada ing.işletme bölüm
ewt.ibrahim sarı.sen ?
nyse daha cok mesgul etmeylm baslıgıozelden gonderdm mailimi.
eğitimden kimse yok yine: ( hep diyorum zaten en pasif fakülte kesinlikle BEF
kanka gel sende bize katıl eğitim-tınaz farketmez bucalılar affetmez
Merhaba Arkadaşlar Ben 9 Eylül Fen Edebiyatta okuyorum. Ve 9 eylülde okuyanlar "AKTİF EĞİTİM SİSTEMİNİ" bilirler. Benim vize görüşmem 1 mart ve okuldan transkript aldım ancak bizim not ortalamız yıllık hesaplandığı için ilk dönem notum yok.. Şuan 3. sınıfım ve sadece 1. ve 2. senemim not ortalaması gözüküyor. Bu senenin ilk dönem notları yok sizce vize de herhangi bir sorun çıkar mı?
Bir kaç arkadaşımında böle bi sorunu var.Araştıdıklarına göre bi sorun çıkmıyomuş.en onlara sistemini ve nasıl bi puanlma olduğunu anlat.Trasnkriptini falan ayarla geçmiş ortalamaları göster gerisinde bi sorun olcağını sanmıyorum.En azından benim arkaşadlarım da öle yapacak.
""Let the game begin""
Arkadaşım Merhaba
Ben de FEF'deyim, Aktif Eğitim olduğu için transkriptte dediğin gibi dönemlik değil yıllık not dökümünü görüyoruz. Sen bu sene vize görüşmesine giderken geçen senenin notlarıyla gideceksin. Yani aslında bu sene sen sınıfta da kalsan yine de geçen seneki notların geçer olduğu için vizeni alabilirsin.
Ben de geçen sene vize görüşmesine bir önceki senenin notlarıyla gittim ve vizeyi aldım
Bu sene de yine geçen senenin notlarıyla gideceğim. Kafanı karıştıracak bir durum yok anlayacağın
canbrothers aynı yere gidioruz ben de six flags magic mountain e gidiorum
deu işletme 3.sınıftayım
bende deu'dan. 15 haziranda jenkinsons'da başlıyorum arkadaşım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks