arkadaşlar sizce hangisi daha iyi?hangisinde daha çok para kazanıp 2.iş bulbilrim we ingilizce mi daha iyi geliştirebilirim?bu 2 sinide kıyaslayabilir misiniz?özelliklede jenkinson's ile ilgili çok fazla bilgi bulamadım.teşekkürler
arkadaşlar sizce hangisi daha iyi?hangisinde daha çok para kazanıp 2.iş bulbilrim we ingilizce mi daha iyi geliştirebilirim?bu 2 sinide kıyaslayabilir misiniz?özelliklede jenkinson's ile ilgili çok fazla bilgi bulamadım.teşekkürler
great adventure da bulman çok zor diyebilirm...park şehir dışında ve vardiya saatlerin değişiyor sürekli....diğer yer ile ilgili bi bilgim yok...
su jenkınsonu bana da onermıslerdi.ama bende kararsızım..fazla da bılen yok sanırm jenkınsonu
ewet burda pek cewap gelmedi jenkinsons ile ilgili..ama ben oraya gitmiş birini buldum sordum.orası küçük bi sahil kasabasıymış we jenkinsons çocuk we aileler için eğlence parkıymış daha çok.küçük bi yerdeymiş ulaşım zayıfmış herkesin özel arabaları warmış ama o öyle büyük bi yer istemediği için memnun kalmış ordan.
Bu jenkinson's u veya point pleasant beachi bilen yok mu hıc ya(bır turlu bılgı alamadık bı el atın arkadaslar
![]()
point pleasant hangi eyalet?
new jersey okyanus kıyısında.toms rıver fln var
tatil beldesidir orası..amerikalı çocuklar hep oraya giderdi eğlenmeye..bize kısmet olmadı..ben sadece arabayla geçtim ordan..burda internet sitesi var bi bak istersen...Point Pleasant Beach New Jersey Shore NJ
cok saol usta..sıte ıyı oldu..yalnız kucuk yer mı bılıo musun?amerıkaya gıttıgımızde de koy gıbı bır yere gıtmek ıstemıorum da..bı yazın canlıymıs ama ne kadar canlı acaba?cocuk dedıgın amerıkalı akranlar demı
![]()
akran demiyelimde 16-25 yaş arası diyelim onaçok büyük bi yer bekleme zaten..böyle yerlerin bi sahili olur, sahil caddesi olur, bi de main street olur
google earth den bi bak...tam okyanus kenarında..yazları haraketli olur..benm kaldığım yere 20 dk falan...hemen hemen aynı..sezon temmuza doğru haraketlenir, ağustos sonlarında biter..
six flags great adventure a yakındır..NYC e tren ile 1.5 saat..araban olursa civarda güzel vakit geçirirsin..
cok saol usta..
Konu mussusi tarafından (12-02-2010 Saat 08:49 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks