Alıntı mussusi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar atlantıc cıty ıle ılgılı sırkeet soyle bır ıs onerdı?
Grocery Clerk - Overnight shift $7.60 tip ve housing yok min 30 saat...nasıl ıs onerır mısınız?aynı zamanda ıkıncı bır ıs bulma ıhtımalı nedır atlantıc cıty ıcın?
ıkıncı sorum ıse benzer sekılde ocean cıty,MD için $7.50 saatlik ücret tip yok min 30 saat housing fln bunda da yok...ne dersınız?

para kazanmak gıbı bır amacın yok..muhtac olmayayım ve dogu yakada newyork new jersey nıagara fln gezcek para olsun olsun yeterlı benım ıcın..bı de bar dısco fln tabı
kardesim cok iyi diyorsun ama gecen sene bende new jersey de calistim atlantic city ye izin gunlerimde eglenmeye gidiyordum orda acayip turk oluyo ve hepsi islerden memnun deil atlantic city secme bence eger new jersey istiyorsan ocean city yada willwood falan daha ii atlantic city de ki isler genelde kotu oluyor sirketlere guvenme sen bence bi daha dusun ama new jersey de calismak mantikli heryere yakin ben new york a phili ye 1 saate gidiyordum gezip ertesi gun isime devam ediyordum sana tavsiyem cankurtara isleri hem rahat hem iyi parali yapamam die korkma zaten sadece oturup bekliyon :"D eglence parki isleride iyi fastfoodlardan da uzak dur