e abicim internetten bulduğun işe bu kadar güveniyorsun da şirketin bulduğu işe niye güveniyorsun? bence seninkisi daha riskli..büyük tanınmıs bir şirketi tercih etmedim sırf benle daha çok ilgilensin diye..umarım bi yamuk çıkmaz bu iş olayında..
e abicim internetten bulduğun işe bu kadar güveniyorsun da şirketin bulduğu işe niye güveniyorsun? bence seninkisi daha riskli..büyük tanınmıs bir şirketi tercih etmedim sırf benle daha çok ilgilensin diye..umarım bi yamuk çıkmaz bu iş olayında..
arkadaslar sonunda bu cazip iş teklifini kabul ettim! çalışacagım yerle irtibata gectim mail yoluyla ve gezici restorant tarzı bir firma olduklarını, çevre eyaletlere kasabalara festivaller,özel günler vb. için seyehat ettiklerini söyledi.konaklama free,karavanda kalıcaz mikrodalga fırınımızdan buzdolabına çoğu seyimiz olucak..saatlik ücret 10dolar ve iş bitiminde 425 dolar bonus var. haftalık calısma saatlerini sordugumda, bana festivalden festivale değiştini ve 40-75 arası oldugunu söyledi.bazı günler hftanın 7günü çalışıcağız dedi! karlı bir secim yaptım gibi duruyor,umarım yanılmam son 2hafta abd yi boydan boya dolaşıcaz artık kazandıklarımızla..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks