bizde yok allahtan depozitobonus olayı warmı o iş te ??? bide bizim orda çekler 4 kişi kiralamşlardı ew haftalık kişi başı 90 dolara
bizde yok allahtan depozitobonus olayı warmı o iş te ??? bide bizim orda çekler 4 kişi kiralamşlardı ew haftalık kişi başı 90 dolara
işe yakın mıydı ve depozito veriyorlar mıydı?
evet ciee işiymiş baktım bende az once o listeye
gercekten cok ılgınc ısler var gıdecek olanlar inceleyebilirler
drıverlık işi bile var
ayrıca Customer Service/Human Resources işi var ve saatlik ucreti 15$ ama kesin cok ıyı ınglızce ıstıyorlardır
bu işi seçmedimi kimse neyzen noldu senin iş belli olmadımı daha,seçenlerle irtibata geçseydik bu yaz için
Skype görüşmesi için bekliyorum. Adamlarla görüşüp iş kesinleştiğinde haber veririrm. üstad, irtibatı koparmayalım...
Deme ya hu! gözümü korkutma. 6 kişi bizim firmadan gidiyor Mike's Seafood'a. Bir iki kişi daha bulduk muydu TW dan Türkleştiririz bile biz orayı...
bakalım saatleri bana uygun olursa olabilir. benim saat aralıklarıyla ilgili bir sıkıntım var çünkü. ben mesela orada çalışırken öğle yemeği molam gibi bir şeyim olacak mı?
bizde yoktu walla ben hep 3:15 de başlardım,ya ewde bişeler yer giderdim yda işte bişeler atıştırırdım zaten sen kahvaltı yda lunch da bizim orda çalışablirsin demek istedim sonuçta sizin orasıda restaurant bizim orasıda,akşamları yoğunluk oluyor,cuma c.tsi felakat zaten![]()
3.15 te işe başlayıp kaçta çıkıyordun? ortalama kaç saat yani günde?
cuma,c.tesi,pazar 7 saati buluyodu bazen geçiodu diğer günler 6 saat felan çalışıoduk,noldu senin iş daha belli olmadımı
eve daha bu akşam gelebildim. cuma finaller bitti pazartesi de okul başlayacak. arada ben de yetiştireye çalışacağım tüm işlemleri. Biraz benim yüzümden uzamış sayılır işlemler. biraz da skype için bekliyorum. daha görüşemedik de zat-ı muhteremlerle...
slm arkadşlar bende mike's seafood işini aldım yani sadece mülakat kaldı ama yinede tereddütlüym gidip gitmemkte kararsızım :S
aklıma gelmişken, cinobili haftada bir iznimiz var değil mi? bir sürü yer gezmek istiyorum da...
yaa aslnda 30 eylüle kadr ve acaba gezmeye zaman bulabilcekmiyz diye terddütlüym, hangi firmadnsn?
ben ekim 15 e kadar da dönemeyebilirim. gezmeye benim bol bol vaktim olur diye tahmin ediyorum.
ya bence o şehirde imkansız 30 eylüle kadar çalışmak,eylülün ilk haftasından sonra kimse yok,haftada 20 saati zor aıırsın daha öncede söledim,haftada bir off war tabi eylülde 2 hattazaten oraya yakın gezilcek yer atlantic city,philadelphia,ocean city felan war ama genelde atlantic citye gidior herkes
ben niagara ya gitmek istiyorum. sen gittin mi cino?
gittim ben oralara ama ancak travel kısmında gidilebilir
çok mu uzak ki? izinli bir günde de gidilebilir ve dönülebilir diye tahmin ediyorum ben?
gidilir sabah 6 da çıkarsın son otobüsle dönersin,new york 4 saat sürüyor bizim ordan
şahsi arabayla 2 saat 11 dakka mı ne yazıyordu google da. gaza geldim demek ki...
kardes niagara selaleri nyc den bile baya uzak ayrica gunubirlik gidilebilecek bir yer kesinlikle diil.ama ozel arabanla gidebilirsin
nyc den uzak olduğunu biliyorum. şahsi arabam da yok. ama bu forumda bir yerde nj den oraya turlar düzenlendiğini okumuştum.
ne olursa olsun niagarada bir gece gecir oranin gecesi de mukemmel
inşaallah. fikri bile hoşuna gidiyor insanın. peki gecelemek istersem nerde kalmalıyım. otel falan mı?
olabilir.guzel oteller var ama turistik yer oldugu icin pahali olabilir.ayrica sunu da belirteyim buffalo da yani niagara selalerinin oldugu yerde memur ve turist haric beyaz gormek cok zor.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks