Hayırlısı olsun arkadaşım.Sanırım aynı kadınla mülakata girmişiz, kadın düz uzun saçlı beyaz tenli bir kadınmıydı?
Hayırlısı olsun arkadaşım.Sanırım aynı kadınla mülakata girmişiz, kadın düz uzun saçlı beyaz tenli bir kadınmıydı?
abi simdi sana yesil belgeyi vermisler ya bu aldıgın anlamına gelio dimi?
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
forum kullanmasını bilirim, farklı bir yere mesaj atmışım gibi görünmesin konu kirliliği yapmak istemedim. ortalamam 1.90 ve ikinci üniversite okuyorum açıktan ulus. ilşk., 3.sınıfım normalde ve ortalamanın üstü bir ingilizcem var denilebilir. not problem olur mu ? ki şirketim bu konuda hassas olmasına rağmen dert etme birşey olmaz dedi.
aslında sağlık problemleri de var ailede ama bunu kullanmak istemem.
1.90 kötü bir ortalama değil açıkçası bundan daha önce çok daha düşÃ¼k ortalamalara vize alındı. Sen şimdi örgün mü okuyorsun yoksa açıköğretim mi? Önemli olan bu. Açıköğretim ise şansın baya bir azalacak.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bu durumda yesil aldıgna gore eksik belge DS mi ?
ya dostum bende 4. sınıfım ama ingilizce seviyem çok da ii değil bu konuşmanızda akıcı bir şekilde mi gerçekleşti onu söyleyebilir misin? birkaç cümleyi anlamakta zorluk çektim bir de kendimi senin yerine koyunca o esnada orada bocalayabilirim. Tşkkrlr bu arada siteye böle bi bilgi verdiğin içinde ayrıca...
tesekkurler burak cevap icinbol sans
@ fiorex :
Dokuz Eylül Üniversitesin'de okuyorum. Ayrıca açıktan da uluslararası ilişkiler. onu geri döneceğime ikna etmek için kullanabilir miyim ? green card verseler de yerleşmem oraya desem tutar mı acaba ? ki zaten istemiyorum, amacım sadece gezelim görelim, ortamlara akalım, falan feşmekan.
Bu arada çok ciddiyetsiz yazdım mesajı kusura bakma.
vize görüşmeleri vezne gibi bir yerde ayaküstü yapılıyormuş doğrumu acaba ben odaya alıp konuşuyorlar sanıyordum![]()
Uzun bir bekleyişin ardından vizem basılı şekilde pasaportum geldi.....İnşallah darısı vizeye başvuracak arkadaşların başına...
Arkadaşlar vizem basılı geldi ama ds imde konsolosluğun imzalaması gereken yerde isim, imza, tarih , yani hiçbişey yok... Haftaya uçağım var ve ne yapacağımı şaşırdım ...Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
dostum bu bir sorun bence. yalnızca imza yoktu arkadaşımda bir sorun yaşamadı. ama sende hiç bişe yokmus mutlaka amerikaya girişte en basitinden bir sorun çıkartabilir. bunu yarın erkenden şirketinle görus ve konsolosluk'a gönderilmesi gerekiyorsa da hemen gönder. onların hatası sonucta fazla bekletmeden işlemini yapıp geri gönderirler diye dusunuyorum.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
@kayhan86
Tamam... yarın ilk işim onu halletmek olacak çok saoll... umarım erken gönderirler.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks