işi bileceksin ya takacaksın kravatı bak bakalım veriyo mu vermiyo mu vizeyisenin karizman yeter bi kere o kravatla
![]()
işi bileceksin ya takacaksın kravatı bak bakalım veriyo mu vermiyo mu vizeyisenin karizman yeter bi kere o kravatla
![]()
march_march abi senin vize sonucun olumlumu? pasaportun geldimi geriye sana?bizde p.tesi gircez de ds belgem gelmedi daha o yüzden sordum,kolay gelsin
bende bugun gittim vize göruşmesine . mulakat hiç iyi geçmedi o zenci kadının söylediklerini dogru duzgun anlamadım ama ama birşeyler söyledim gine cevap verdim yani tam anlamasamda.. :-) bana da yeşil belge verdi ben zannetmiyorum vize aldıgımı ama sirkettekile %95 alırsıın diyorlar ..............
benimde 12sin sabah 7.45te çok heyecanlıyım![]()
transkript kapalı zarfta olmak zorunda mı ben aldım ama zarfa falan koydurmadım vala
eet transkrptn kapalı ve mühürlü zarfta olması zorunluymuş...
ve benm vizem 11 inde 7.45 de bekliyorum bide heycan yapıorum galiba=)
yok 7.30 da görüşme varmış bana gelen mailde şirketten yazıyodu 7.30 dada olanlar için ama çok fark etmiyormuş zaten ne olcak nasıl olcak bilmiyorum konuşma falan hazrladım ya ulan öss ye böle kasmamştık heralde=)şu bi ayda naptık![]()
ben daha bugün büte girdim transkript anca 2 hafta sonra hazır olur
en geç mart başı konsolsluktayım
ben okula dönüşte(18 şubat gibi) pasaportumu çıkaracağım sonra hemen vizeye başvuracağım sizce martın başında vize görüşmesine randevu alabilir miyim?
ya yapılan başvurudan ne kadar sonra haber geliyor ki? bilelim de ona göre başvuralım tabi ki
pekı vizeyi alıp almadıgımızı nasıl öğrenicez??
ya valla ben 3 yildir wat ile giden biriyim bu kadar panige gerek yok valla panik yaparsiniz diliniz tutulur heycanlanirsiniz sonra gorurum sizi nedir bu stress filan ya yok kravat tak yok takim elbise orasi bir banka gibi iste fatura oder mantigiyla gidiceksen konusacaksin zaten gorusme sureniz en fazla 45 saniye yani abartmayin tamam heyecan vardir ama bunlar basit seyler yani vize konusu en basit sey siz bence is seciminde temkinli davranin sirketlere oyle hemen guvenmeyin isinize konaklaamniza is baslangic tarihlerinize mutlaka is vernizle diyaloga gecin burdan telefonla fuardakiler sizin managerleriniz degil onlar sponsor kuruluslarin yetkileleri manager supervisorunuzle konusun valla biz zamaninda cok cektik sirketlere guvenerek is baslangici 15 mayis olmasina ragmen anca temmuz basi baslayanlar oldu yok oryantasyon yok diger seyler konaklamaniza dikkat edin otel motel her neyse irtibat kurun yani arastirin sorusturun sonra beachlerde sokkaklarda kalirsiniz isler yoluna girer ama skkinti stress cekersiniz vize filan en basit isler stress yapmayin rahat olun![]()
2 türlü de avantaj ve dezavantajlar var ds'lerden sonra konsolosluk ana baba günü oluyo görevlilerde sabır diye bişe kalmıyo ama ds'lerden önce de sanırım senin olduğun gibi sonucu beklerken öğrencilerde sabır kalmıyoneyse gidince bakarız hele bi pasaportu çıkaralım da
![]()
işte ben de rahat rahat gideyim alayım diye bakıyodum ama derslerden ilk önce vakit olmadı pasaport çıkartmaya sonra da araya böyle tatil girdi kaldı bizim işneyse nasip artık gidince dediğim gibi bi çaresine bakacağız
ilgilendiğin için teşekkürler
![]()
ya nasıl oluyo başvurudan anca 1 ay sonra fln mı randevu veriliyor ben mi yanlış anladım?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks