Arkadaşlar Gap outletleri de karalisteye alabilirsiniz.
Geçen sene Beykent üniversitesinden giden çocuklarla konuştum,
haftalık 20 saat çalıştıklarını öğrendim.
Arkadaşlar Gap outletleri de karalisteye alabilirsiniz.
Geçen sene Beykent üniversitesinden giden çocuklarla konuştum,
haftalık 20 saat çalıştıklarını öğrendim.
manhattan pedicab'in kara listede olma sebebi nedir acaba ? arkadaş central park pedicab düşünüyor da
sen de burda listelenen isleri secme dikkat et iste bu amacla yazildi bu isler...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hocam onu anladım ama bu firmalar bikaç içinde batıcak kısmına takıldım ben??edustara kaydoldum hiç aklımda yokken,bi arkadaş sırf orada çalışıo die...umarım bi terslik çıkmaz...
ya kim sirket batacak dedi ki?? burda sadece daha onceki yillarda ogrencileri magdur eden isler listelendi herkes de calistigi isyeriyle ilgili problem varsa eklme yapti.. yani ben birdaha okudum konuyu acaba gozden mi kaciriyorum kim bu isleri gosteren sirket batacak dedi??
yok o biraz espriyle karisik uyarmak istemis.. kendisi bu konuda baya sorun yasadi da.. senin sececegin islerde cok daha dikkat etmen lazim iyi arastir hatta sana sunulan begendigin isleri forumda paylasarak gidenlerden veya bilgisi olanlardan destek alabilirsin.. sirkete de iletirsin bu isler Interexchange & Aspect adli sponsorlar tarafindan kara listeye alinmistir... yani forumdaki kisiler kendi kendine soylemedi hepsini...
manhattan sirketin ismi!
Manhattan'da farkli isimlerle calisan bi suru pedicap sirketi var.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Miami'de bi turk watci'yla tanismistim, sirketi ayarladigi is sakat cikinca mecburen New york central park'ta pedicap olarak 2 ay calismis, 5500 $ para kazanmis.
Her sey sans isi bence.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
alaska düşünen arkadaş için. kendi tecrübelerimi yazıyorum.
Alaska'da Work and Travel
bu yaz crown food diye bi fast-food şirketinde çalışcam washingtonda daha önceden gideniniz var mı?
gerçekten çok yararlı bi paylaşım olmuş teşekkürler.
paylaşım ıcın saolun guzel bır baslık calısacagım ısın lıstede yer almaması sevındırdı benı..![]()
Arkadaslar merhaba. ben 12 aylik internship programina katilacagim ve Otel Islandia Long Island. Bu otel hakkinda bilgisi olan arkadas var ise ve benimle iletisime gecerse cok sevinecegim.
Ayrica Long Island, Islandia bolgesi ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum!!!
güzel paylaşım teşekkürler
roma bu paylasima kesinlikle polynesian resort hotel i de eklemeliyiz. polynesian resort hotel wisconsin dellste belki en kotu otellerden birisidir. dusuk calisma saatleri ve surekli kovulabilme tehlikesiyle karsi karsiya olunan dandik bi firma. bu sene orda calisan turklerin yarisindan fazlasi kovuldu. wisconsin dellse gelip en az parayi kazananlar bu otelde calisanlardir
AC Hilton'ı da ekleyebilirsiniz. Tipli iş de olsa gece çalıştırınca ne tip oluyo ne de yeterli çalışma süresi veriyolar. Saatlik 3.80 ücrette cabası. ve çalışmaya 4th of July'da başlayıp 6th of Septemberda işi bırakmak zorundasınız. Ayrıca sürekli yalanlar dolanlar. Bu çakma Hilton'ın bağlı olduğu Resorts ise çok çok iyi burdan.
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
paylaşım için teşekkürler
ocean breeze waterpark, virginia beach
5 arkadaş işe alınacağımız söylendiği halde ocak ayından nisana kadar hiçbir haber alamadık ve sonunda işimizi reddettiler. Türkleri almayacaklarını söylediler.
bilgilendirici paylaşım. bakalım bize ne önerecekler.
Pensılvanya Hershey Cıkolata Fabrıkası tum ogrencıler grev yapmıs.
Sevgili arkdaslar bahsettgm isi kimseye tavsiye etmyrum kids for less okul uniformasi satiyor is yok para yk bi okullarn aclcagi hafta bsyler oluyo sonra aldgn para kendne yetmez aklinzda bulunsun tecrube speaking![]()
geçen hafta işten kovulan biri olarak söylüyorum outer banks'teki obx ventures şirketi adı altında faaliyet sürdüren 3 restorant vardır.Taco bell,arby's ve kfc.ben taco bellde çalıştım sözleşmede yazan 32-35 saati bile vermediler haftada 17-18 saat kadar çalıştırıldık.ve geçen hafta sezonun yavaş olmasından dolayı herkesi işten çıkarttılar kara listeye eklenmesi gereken iştir diye yazıyorum..bu arada ayrıcalığım oldu toplu kovulanlar arasında olmadım bu olaydan 3 gün önce kovulmuştumha beni kovdular 3 günra restorantı kapattılar ah'ım mı tuttu ne
![]()
secret nerde burda
pedicab yasaklı diye duydum devlet tarafından. ne kadar doğru?
dogru yasaklandı %100 dogru bilgidir.
teşekkürler.
grassmere inn westhampton beach, NY...... (HOUSEKEEPER)
KESİNLİKLE UZAK DURUN.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks