araştırılmadan yazılmış bir yazı olmuş..kesinlikle katılmıyorum..karşılıklı dediğin olay, kara haç örgütünün elazığ, kars, van civarında, köylerinde yaşayan ermenilere ''komşunu öldür yoksa sen ölürsün'' demesidir..yıllardır birlikte kapı komşusu olan birini öldürmyen örgüt tarafından öldürülüp kapısına kara haç çizilirmiş ki ibret olsun...ermeniler ki, padişah a suikast düzenlemiş, merkez bankasını basıp aşağıya bomba yağdırıp yine de padişah ın onları serbest bırakmış olmasına karşın akıllanmayıp savaş sırasında askerlerimizi sıortlarından vurmuşlardır..tehlikeyi önlemek için de karşıdan gelen ruslara yardım etmesinler diye de o zaman savaş olmayan tek cepheye Suriye ye misyonerler eşliğinde gönderilmişlerdir!!! sayılar 500.000 ermeni nin göçe zorlandığını ve bunların 450.000 nin sağ sağlim suriye ye ulaştığının telgrafı vardır!!!!karşılıklı dersen, burda arkadaşlarını, komşunu öldürmeye başlayan birilerine sen de karşılık vermez misin??? o zamanın şartlarını düşün?? şimdi olsa ben yaparım...saygılarımla
Bookmarks