Ben vizeden kalan 5x5 resimleri pasaport temditi için kullandım. Ayrıca 2 sene aynı resimle vize aldım. Niye çöpe atayım ki?
YETO arkadasımız yazmıs sanırım, bende yinede web adresini vereyim belki bakmak isteyen olur...bu sitedeki bilgiler YETO nun yazdıklarıyla aynı...Vize görüşmesi ile ilgili Diğer sayfalarıda incelemenizi öneririm.
https://turkey-tr2.cms.getusinfo.com...ellikleri.html
fotoğrafı çok sorun yapıyorlar mı?
abi bende slak gibi gecen seneki fotonun aynısını verdim nerden bilecekler dedim eski oldugunu bak şimdi görüyomusun inşallah sorun cıkarmazlar tabi basvuruyu alrken kadın göremedi eski fotoyu şimdi sorun olursa git yeni çekil gel diyecek bana tekrar çekilipde mi gitsem acaba allah allah bak şimdi nese bakacaz artk![]()
biz de konsoloslugun kapisinda beklerken gorevli bi kizin saclari biraz onune gelmis diyen kapidan cevirmisti. erkekler icin kolay ama kizlar icin su saclari toplamak cok zor oluyo. tek kil yuzune gelse bile skinti. bi fotograf icin 10 dk ugramistim sacim basimla gecen yil![]()
Bu sene internetten dijital fotoğraf falan uygulamasından bahsediliyor. bir bilgisi olan var mı ?
Guidelines for Producing High Quality Photographs for U.S. Travel Documents - for Visa Online Applications
Digital Image Requirements for New Online Application
linklere bakanlar ne demek istediğimi daha rahat anlayacaklardır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks