zaten butun ogrencilerin gittigi tek alisveris yeri orasi giyim olarak.elektroniktede bestbuy acilmis williamsburga yeni...
zaten butun ogrencilerin gittigi tek alisveris yeri orasi giyim olarak.elektroniktede bestbuy acilmis williamsburga yeni...
Peki.
sanırım ßurada herkes ßeni iyi tanıyor. az çok nereye gideceğimi ßiLiyorLar :=) ama yine söyLemekte fayda var
ßen aLLah izin verirse aLaskaya (naknek veya kodiak) gitmeyi düşÃ¼nyorum.
tek ßaşıma gideceğim. ßenim için tam ßir macera![]()
ßu aLaska merakı ßeni öLdürecek
ne iş yapıcaksın tam olarak lıfeguardmı game operator faalnmı
gecen sene otel kısmında 9 dolardan calısıyorlardı ama cok az saat verıyorlardı mesela saat 9da gırıp 1 2 gıbı bıtırıyorlardı işi ......game operatorler 60 70 saat calısıyorlardı yanı housekeeper yerıne dığer işlerı tercıh et bnce
Teşekkür ederim, bakalım max. saatli işleri zorlayacaz![]()
great escape SİX FLAGS/NY şu an kesin olmasa da şirketle görüştüm, ufak bi ingilizce mulakat yaptılar ve tamam dediler ama sözleşmeyi imzalayana kadar hiç birşey kesin değil![]()
arkadaşlar bende bu yaz chester,NJ'ye yalnız gidiyorum, buraya daha önce giden varmı? ayrıca alstede farms diye bir çiftlik seçtim yer ve iş konusunda bilgisi olan varsa bu konuda bilgi verirse sevinirim.
OHIO put in bay island Stoiber Enterprise Frosty's Bar'da çalışacağım![]()
Lake Placid,NY - Hotel, Housekeeper ($8.50 per hour, 1.5x wage after 40 hours)
Housing Description: 2 bedroom apartment with two beds in each room. Furnished with dishes, pots, pans, stove, refrigderator, tv with no cable. Apartment may be shared by 3 or 4 people. At least one bedroom will be shared by two people.$250 per person per month for three people. Rent is $750 total per month. If one person moves out, those who stay will have to pay more to equal $750.
İş ve Konaklama bilgileri yukarıdaki gibi,sizce nasıl..? Birde Daha önce Lake Placid, NY giden arkadaşlar varsa,nasıl bir yer olduğuna dair mesajıma cevap yazarlarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..!
Selamlar hocam ben ve bir arkadaşım veterinerlik öğrencisiyiz ve süt veya besi çiftliğinde çalışmak istiyoruz böyle bir uygulama var mıdır varsa ne yapmamız gerekir bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olur mu?
bende haziran itibari ile new jersey long beach island dayim
Alaska Cordova
Trident Seafoods & Bear and Wolf
New York state,Buffalo şehrindeyim 3 ay ekim başına kadar =)
wisconsin bakers sunset bay resort 3 kısı gıdıoruz arkadaslar war mı gelen![]()
13 haziranda Marblehead, Ohio'da olucam![]()
ben hala kendime bi is bulamadim![]()
10 hazran virginia beach inş.
20 haziran nj
ocean city md 20 haziran dan itibaren ordayım....
ben de ocean city md, the bayside skillet die bi restoranda caliscam.20-23 hazran gibi gidiorm.ayni sehre gitcek olan varsa gorusebiliriz simdilik tek basimayim cnku![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks