bende 2007 de bu otelde kalmıstım bana hıc oyle davranmamıslardı gayet ıyıydı aramız hala bıle nazmı beyle telefonda konusuyoruz,hatta daha dun aksam konustuk,ben senın dedıgın problemlerın bırını bıle yasamadım,
bence adam senın bıseyıne kıl olmus ondan dolayı sana oyle davranmıs olabılır,yanlıs anlama senle alıp veremedıgım bısey yok sen ne kadar kotu tecrube yasadıysan bende o kadar ıyı tecrube yasadım
chıcago da SARAR magazasının sahıbıyle tanıstım gunlerce onlarda kaldım o turkıyeye geldı mısafır ettım,bunun dısında madıson da bı turk aıle ıle tanıstım hatta suan chhıcagoda restaurant actılar onlarlada sureklı konusuyorum ve hepsı de bana gayet ıyı davrandı
turklerın amerıkada yasayan tum turklerı boyle karalaman yanlıs bence bıraz kendıne de bakman lazım ben tanıstıgım hıc bı turktan rahatsızlık duymadım ama sen duymussan ve tanıstıklarımız aynı kısıyse bence sorunu bıraz kendinde de aramalısın
hepımız turkuz ve su turklerı de karalamayı bırakın artık yok turkler soyle yok turkler boyle yok onları yapanların turk oldugu bellıydı falan fılan
Bookmarks