Vize görüşmelerine giden var mı 2010 için? , yoksa ilk katılacaklar ne zaman gidecekler? benim 8 Şub-10 Şub daha önce giden varsa tabiki bilgi almak isterim...
Vize görüşmelerine giden var mı 2010 için? , yoksa ilk katılacaklar ne zaman gidecekler? benim 8 Şub-10 Şub daha önce giden varsa tabiki bilgi almak isterim...
why do you want to go to united states? sorusuna nasıl bi cevap verilebilir? cevabın hem ingilizcesi hem de türkçesini de yazarsanız sevinirim..
İngilizcemi ilerletmek,ABD'yi gezmek ve bir çok farklı kültürden arkadaş edinmek istiyorum diyebilirsin. Buna bir sürü ilave yapılabilir.
I want to improve my english skills, wanna see usa and visit a lot of places besides having friends from so many different cultures and countries.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Arkadaşlar benim vize tarihim belli oldu 3 şubatta orada olacağım, umarım alabilirim. Kendime güveniyorum. Şans dileyin![]()
merhaba ozgursum.utaha gitmeyi planlıyormuşsun dikkatimi çekti de. biz de 3 arkadaş gidicez 24 şubatta iş görüşmesi var ,ertesi gün de vize görüşmesi. daha önce gittin mi lagoon a bilgin var mı acaba? hangi işi düşünüyosun ,tavsiye edeceğin iş var mı?? varsa bildiklerin duydukların paylaşır mısın? tşkler
merhaba. vize başvurusunda bulunmak için ilk önce iş yerinini gidilecek yerin belli olması mı gerekiyor? yoksa ilk önce vize başvurusunda bulunup vizeyi alırsak sonra işi seçme imkanı var mı?
24.02.2010 da bende vize görüşmesine gidiyorum:S:S
sevgili merka, ben tesekkur ederim. ortalaman yuksekse yani oldukca yuksekse şöyle 3leri baya bi aşmışsaavantaj olur diye dusunuyorum ben. yani mesela şöyle diyebilirsin;herseyim tamam bi de ingilizce öğrenirsem baska eksiğim kalmaz
bu arada şu son reklamlardan sonra bazı aksaklıklar yasıyorum. mesela post kopyalayamadım :S iki de bi sayfama damdan düşer gibi açılıp duruyor :S:S
I made a promise never to settle...
arkadaslar.daha once bu konu acildi mi bilmiyorum.acikcasi cok fazla arastirma da yapmadim ama sormak istedim.ben gecen sene troy.NY da wat yapmistim.bu sene giderken de yine vize gorusmesine girmem gerekiyor mu.bu process i bilen varsa yardimci olabilir mi.tesekkurler...
Arkadaşlar ben pasaportu aldım belgelerim tamam en geç 20 şubata kadar şirkete vercem belgeleri onlarda vize başvurusu yapcak geç kalmış sayılırmıym ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks