arkadaşlar alaska için diyebileceğim tek şey her insan ömründe bir kere gidip görmeli ve o tecrübeyi iyi kötü yaşamalı.Ayrıca "yazinalaska" kardeş ben sana muhalefet etmedim dediğin doğru zaten kesin rakam vermek mümkün değil zaten bende en az ve en fazla kazananları yazdım.ayrıca kuzeye gitmek yada fabrika gezmek sana daha çok kazandırı diye bişey yok teknik olarak doğru daha çok kazanırsın ancak pratikte bu herkes için böyle olmuyor.aynı şehirde 3 fabrikadan biri diğerlerinin 2 katı çalışabiliyor ve ordaki öğrenciler az paralar kazanabiliyor.biz çok gördük naknekten cebinde 2000 2500 le gelenleri bununla beraber 4000-5000 yapanlarada vardı ama tranfer masrafı falan yinede öyle astıronomik kazançlar yok bunu unutmamak lazım.yani 11 haziran da gitmek sdana çok daha kazandırır diye bir garanti yok eğer fabrikan işe 25 inde başlarsa bu arada kaldığın 14 gün cepten yersin ve oraya 20 sinde gelen göre erken başlayabilirsin.ama yanlış anlaşılmasın ben böyle olacak demiyorum sadece olasılıklardan bahsediyorum "farukyazici" kardeş
ortama gelince eğer yaratırsanız süper ortam olabilir ama amerika içi gibi düşenmeyin clublar ve barlar beklemeyin çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ama doğa yürüyüşleri home partyler yapmak mümkün bide doğu bloku ülkelerinden arkadaşlar varsa o zaman ortam muhteşem olabiliyor.
Bookmarks