arkadaslar ben bu sitenın yaptığı her işe ilk olarak kafadan imzamı atarım!
bugune kadar solenılen sozleri werdikleri taahutleri her zaman yerinde olmuştur..
bu şirket konusu wat için bence en buyuk sorunu cıkartan ve butun sorunları yok edebilecek kadar etken olan bi konu.şahsen ben kendi adıma burada bana atılan palavraları yok şu kadar saat çalıscaksını yok şole ewlerde kalcaksınızı yok tip rekoru kırarsını.(hatta dönüşte bize hediye getirirsin gibi cahıl bi lafı bile bile uskagıtcılık yaptıkları halde) soylediklerıne şahit oldum..cok cömezdim inandım o zamanlar tecrubelı olanların soledıklerını kulak arkası ettım fakat NY indikten sora ogrendım ki iş cok basitmiş parayı werdin mi tamamdır senın onlarla olan bütün işin bitti..ben şahsen oradayken cok öfkelendim döndüğümde atılan yalanların hesabını sormak istedim ama orada sistemın bu oldgunu en azından benım zamanım için sistemin ole oldugunu anladım..
şu andaki sistemi pek takıp edemıyorum pek bilgim de yok ama en azından benım donemımde bi cok arkadasımız bu sorunları yasadı..düşÃ¼nün 60saat calısma waadi ile gonderildim 20saat calısmıordu kımse oradaneyse daha fasla anlatmıyım..
benim onerım şahsen ben daha wat yapamam...ama benım onerim su anda arkadaslar biz musteri konumundayız yane biz ne istiyorsak onu şirketlere yaptırmamız gerekir şirketler ogrenciyi ezememeli artık ogrenciler beli istekleri belirleyip o koşullar altında şirketlere para werip wat yapmalı bence.yoksa bu bicogu palawracı olan insanlar bizleri daha fasla somurecek.
bu bildiriye ben de katılıyorum
Bookmarks