Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya pedicab i boyle ovmeyin gidenlerin cogu dogru durust para kazanamadan geliyor ha kazananlar var mi var ama azinliktalar onlar da.. hicbilmediginiz bir trafige giriyorsunuz inanilmaz cezalar oduyosunuz. bazen tum gun calisip kazandigindan fazlasi kadar ceza yiyebiliyorsun. ayrica inanilmaz bir rekabet var ki bu sadece turk ler arasinda olan rekabet degil. ruslar bulgarlari unutmayin ayrica su da var onlarin okullari erken bittigi icin mayis ayinda ise basliyorlar ve biz gidip ogrenene kadar onlar isin kurdu olup paralari goturuyolar. son olarak da su var ki ben bizzat sahit oldu buna rekabet ettiginiz kisiler oldukca guzel rus kizlari!!! bu konu ciddi arkadaslar gozumun onunde 3 tane bos bisikletli Turk dururken biraz bekleyip yoldan gecen rus kizinin bisikletine binen adamlar gordum.. yani guzel kisimlar hep anlatilir bu islerde ben de kotu tarafindan bakayim dedim. iyice arastirmak lazim bu tarz isler herkes icin iyi degildir herkse uymaz...
Düzenli bir şekilde çalışırsan , işler de yaver giderse para kazanamama ihtimalin çok düşük.
Ama bizim Türk gençleri, tam çalışılacak zamanda eğlenmeyi ve yatmayı tercih ettiğinden ötürü parasız geri dönebiliyor