2010 da Utah'a gideceklerle tanışalım![]()
2010 da Utah'a gideceklerle tanışalım![]()
tam belli olmamakla birlkte büyük ihtimalle Utaha gidecegim.sn hangi şirketle gidiyorsn?
Biz gidebılecek miyiz Neco? David hala cevap atmadı bana.
PS = An itibari ile w-2 postayla gelmiş ama 150$ hediye kartı hala daha yok. Birde sözleşmeyi yollasa 150$' da istemiyorum.
Konu break tarafından (23-01-2010 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben de salt lake city, Utah'tayım ama benim iş yerim air terminal gifts. sizinki şehrin kuzeyinde bir yerlere galiba?
Ben de bu sene kız arkadaşımla utah a gitmeyi düşÃ¼nüyorum..hayırlısı..:S
Senin işinde güzel fakat ingilizce biraz daha önermli orada. Haftalık programınız belli olucak. Yani pazartesiden itibaren diğer pazaresiye kadar günde kaç saat hangi işte çalışacağını bileceksin. Haftalık 40 saatin altına düşmüyorlardı geçen sene terminalde çalışanlar. Artık Lagoon Parkı görmeyede gidersiniz. Okulun ne zaman bitiyor? Ortalama uçuş tarihin belli mi?
Ev depositi için 150$ kesildi paycheckten onu kart olarak yollayacaktı o para. Az daha bekleyeceğim ve dediğin olmazsa diğer Managerlerden biriyle irtibata geçicem.
keske orda alsaydin o parayi ya ? biz orda kalanlara solemistik onlar hepsini alip herkesin hesabina yatirmisti. ulkeye donerken kapamisti herkes hesabi.. bua rada chelsea bize yardim etmisti gecen sene . gec kalma bence maili at yine 1 ay sonra adam burda eleman secimine geliyor ve benim bildigim belirledigi bir sayi var ve buna gore secim yapacak is fuarinda..
Merhaba arkadaşlar.. Bu sene ilk wat tecrübem olacak inşallah ve Lagoon Park ı düşÃ¼nüyorum. oraya giden tecrübeli arkadaşlara soruyorum tavsiye eder misiniz orayı?
benim ilk sene önceliğim parada. 3 ay sonunda belli bir birikim yapabilir miyim? ayrıca overtime ve second job durumlarından bahsedebilir misiniz? tabi ki ordaki sosyal yaşam da önemli sonuçta oraya travel yapmaya da gidiyoruzyorumlarınızla aydınlatırsanız sevinirim..
arkadasim lagoonpark la ilgili ici oldukca dolu bir konu var arama butonunu kullanirsan aklindaki tum sorulara cevap bulabilirsin ordan
dostum forumu araştırdım utah 2009 konusunun da hepsini okudum. ama ben farklı
bir noktaya dikkat çektim. genel olarak gidenler memnun ama parasal yönden tatmin edici bir yer mi? overtime ve second job konularında biraz tecrübelerinizden bahsederseniz güzel olur..
![]()
yahu orda bundan zaten bahsettik hatta bizzat ben bahsetmistimneyse ikinci ise gerek yok zaten 50+ saat calisabiliyorsun..
o zaman atlamışımdır kusura bakma bi daha gözden geçireyim..
ya direk belirtmedim ama az cok ii para kazanildigi maulm50+ saat aliniyor ve ii bir para birikimi yapilabiliyor orda ama bu sene bi sorun cikar mi o mechul
n3co sen geçen sene de utah a gitmiş miydin
Overtime imkanı var , bu yüzden 2nd job 'a ihtiyacın kalmıyor
Geçen yıl haftada 91 saati gördüm ancak herkes bu kadar şanslı değildi,
benim 91 saat çalıştığım hafta birçok arkadaşım 50 saat çalıştı.
Haftalık 50 saatle mutlu olabileceksen hiç düşünmeden gelebilirsin Lagoon'a![]()
Beni de götür utah a..![]()
ben ve bir arkadaşımda utah lagoon park düşÃ¼nüyoruz tanışmak isterim![]()
David Gray tekrar çalışamayacağımı söyledi banaYeni bir iş arama için tekrar yola koyulmalıyım.
[QUOTE=SRC;90941]ben ve bir arkadaşımda utah lagoon park düşünüyoruz tanışmak isterim[/QUOTE
SRC kısmet olursa biz tanışırız...![]()
merhabalar, ben de Lagoon Park'a gitmeyi planlıyorum bu yaz. Ama bolge ile ilgili cok fazla bilgi bulamadim, oceansoul senin arastirmalarin nasıl gidiyor, benimle de paylaşabilir misin acaba? cok sevinirim gercekten![]()
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks