selam arkadaşlar geçensene red aldım .bu sene tekrar başvuracam not ortalamam 1.90 ve 2009 ağustosunda shengen vizesi aldm isviçreye gittim.bu dönem sizce ne olur durumum vize alma şansım nedir ?tesekkürler
selam arkadaşlar geçensene red aldım .bu sene tekrar başvuracam not ortalamam 1.90 ve 2009 ağustosunda shengen vizesi aldm isviçreye gittim.bu dönem sizce ne olur durumum vize alma şansım nedir ?tesekkürler
gecen sene red aldiginda ortalamn kacti? eger hicbir dersten kalmadiysan ve ortalaman yukseldiyse alma ihtimalin yuksek..
alma ihtimalin var sehngeninde faydası olur.fakat alıp alamayacagını kesin olarak bilen yalnıza Allahtır.
Konu metilfenidat tarafından (25-01-2010 Saat 04:13 PM ) değiştirilmiştir.
Şu etapta vize alma ihtimalin yüksek gibi görünüyor.
Geçen yıl ki not ortalamanı ve neden red aldığını söylersen daha iyi olur.
bu dönem yine 1.90 olacak ve red almam ingilizce konuşamadığım için
ıngılızce birkac cumle ezberle git ya.zor i degılkı sorular standart
Bu forumdan tek kelime ingilizcesi olmayan öğrenciler, "Vize görüşmeleri" bölümündeki soruları ezberleyip görüşmelere gittiler ve çoğu vizesini aldı. Bence denemelisin tekrar..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
1 dersten kalıp ortalaması 1.95 lerde olan ve ingilizce konusma seviyesi orta derecede olan birinn red alma durumu yüzde kaç?![]()
ortalamanin ve kaldigi dersin nedenini ing olarak aciklarsa almamasi icin neden yok...
hmm bu durumda görevliyle konusabilmeme baglı herşey.. saolun arkadaslar![]()
Hangı gorevlı gelmesınde baglı.sısman kadın gelırse ankarada ısen aldın gıttı
ankaradan alıcam muhtemeln ozaman inşallah o denk gelir![]()
Bende 2008 yazı ıcın gıderken mart ta vize gorusmesıne gırdım ve hazırlık okuyordum o zaman ds belgesız gırdım ve pasaportum boş geldı yani red almıştım. 1 ay sonra tekrar vizeye başvurdum ve hiç red almıssın falan dıe sormadan 3 soru sorup aıle ve okulla ılgılı have a nice trip demiştimutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.
bende 2008 yazı için başvurmustum vize ye ve ilk ti. ds siz gitmiştim res almıstım. 1 ay sonra yediremeyıp kendıme tekrar basvurdum ve 2 soru sorup okulla ılgılı aldım vize yı .. red almıssın daha onceden gıbı bır soruda sormadı. mutlaka denemenızı tavsıye ederım.
nasıl yanı tekrar mı bi 131 usd ....öğrenciyi soyuyolar valla..
Konu sucre tarafından (28-01-2010 Saat 01:04 AM ) değiştirilmiştir.
tekrar vize randevu ucreti + tekrar vize gorusme ucreti3 kere vermis biri olarak fena koyuyor
![]()
ozgursum sen 3 görüşmede de alamadın mı gecen yıl?
I made a promise never to settle...
hayir ilk gorusmede kavga ettimikincisinde hicbir sey konusmadim konsolos geldi ortalaman dusuk dedi ve gitti inan 5 saniye anca surdu
ucuncuyu de istanbulda denedim adam 2 dk hicbisey demeden durdu dusundu sonra da zaten gitmissin dedi vermedi
![]()
ya ben 5. senedeydim 2 dersim kalmisti mezuniyete ortalam 1.98 di ayrica konsolosu ikan etmek yerine kavga ettim bana da vize verirlerse artik![]()
keşke az alttan alsaydınseninde pek niyetin yokmuş dicem ama öyle olsa 3 kez gidermiydin dimi
ben bu yıl erkenden başlim o zaman görüşmelere. hazirana kadar yılmadan denicem artık napalım
![]()
ya bi de gec gittim gorumeye mayis ortasinda gittim erken gitmekte gercekten yarar var..
Şimdi ki planın ne peki? Gitmek için tek yol wat değil sonucta![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks