Bu zamana kadar sabrettim. Aslında anlatmak istediğim bir çok konu mevcut. Zamanla bu başlık altında yazacağım ve eminim ki bu birilerinin hoşuna gitmeyecek. İnternet ortamında farklılık arayışına giren bazı şirketlerin şunu bilmesi gerekir ki, yanlış yönlendirilen öğrencilerin dönüp dolaşıp geleceği, düşÃ¼ncelerini özgürce paylaşabileceği yer yine turkishwat.net olacaktır. Kimlik bilgilerini doğruladığımız bu öğrencilerin mesajlarını da tek bir kelimesine dokunmadan yayınlarız, yayınlıyoruz, yayınlamaya da devam edeceğiz. Ancak çoğu zaman bu arkadaşlara şirketler tarafından baskı yapılıyor ve mesajları zorla, tehditle sildiriliyor. Hakaret içermeyen hiçbir mesajın silinme gibi bir durumu söz konusu olamaz ve olmamalı. Ne var ki arkadaşlarımız "mahkeme" sözünü duyunca hemen geri adım atıyorlar. Arkadaşlar, mağdur olan sizlersiniz ve bu "hukuk" dediğimiz kavram sadece bu şirketler için yok.
Forumumuzda ki "Danışmanlık Şirketleri Bölümü" ne yeni bir sistem getirmeyi planlıyorum. Bu şekilde ne karaktersiz öğrencilerle uğraşacağız, ne de onlardan aşağı kalmayan, her fırsatta bizi tehdit edenlerle..
Mesajıma son olarak bir not düşmek istiyorum.. Forumun açıldığı günden beri tek bir şikayet almayan, turkishwat ile dolaylı yollardan, farklı amaçlar için irtibata geçmemiş, SADECE İŞİNİ YAPAN !! ve bunun karşılığında da yüzlerce öğrenciyi ABD'ye göndermiş bir şirket bulunuyor. İlk işlerimden biri de gidip o şirketi ofisinde ziyaret etmek olacak. Yanlış yapanları eleştirmek nasıl hakkımız ise, doğru yapanı alkışlamak, takdir etmek de vazifemiz olmalı.
Bookmarks