Work and Travel
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketin önerdiği bu işlerden hangisi iyi sizce?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart İş nasıl? Lütfen yardım!

Merhaba Arkadaşlar.

Gideceğim şirket bana şu işi tavsiye etti ben de çok kararsız kaldım. Bir kaç gün sonra fuara gideceğim. Lütfen bana yardım edin.

İş Dough Roller Restaurat'ta komilik (Ocean city, MD)

Ücret: saat 3.08 $ + günlük cironun %15 i bahşiş olarak çalışanlar arasında paylaşılıyor.

Bu işi yapan bir arkadaşla görüştüm. Bana günlük payına düşen bahşişin 50+ dan az olmadığını söyledi. Doğru mudur sizce? Dough Roller restaurantları o kadar ciro yapıyor mu?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla baktım netten merak edip çünkü bu iş teklifi çok riskli geldi araştırmama göre böyle bişey olabilir ama kesin değil eğer giderken yanına 2500 veya 3000 dolar harçlık alıyorsan olabilir çünkü hiçbir riskin olmaz ama diğer türlü çok kötü olur sonucu her zaman tavsiyem az olsun öz olsun bi sıkıntı çekmeyeceğin işe gir sen orda bi ev geçindirmeye bi aileyebakmaya gitmiyorsun sonuçte kendine yetecek kadar kazancı garanti olan bi yere git mesela six flags mc donalds gibi böyle kafan rahat olur hiç değilse ve de emin ol iyi para kazanırsın hem gezip hemde az bi miktarla dönersin bir arkadaşım colorado mc donalds ta çalıştı ve cebinde 4000 dolarla döntü bir hafta gezmesine rağmen nasıl böyle para yaptı derseniz 2 işte çalıştı çünkü böyle marka yerlerde çalışırsanız çalşma ssatiniz belli ve fazlasını kesinlikle istemiyorlar herşey rayında oluyor ve ikinci bir işte çalışman kolay oluyor bu kadar açıklama yapmazdım ama gerçeten saf ve temiz biriisin belli sorduğun sorudan kanma bölyle işlere

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Narsist cevabın için teşekkür ederim.

Şimdi bu işi öneren gideceğim şirketteki arkadaş geçen yıl orada çalıştığını söyledi ve 6000 $ gibi bir para getirdiğini söyledi. Ben iki arkadaşımla beraber oraya gideceğim. Çünkü söylediğine göre iş mantıklı geldi bize.

Konaklama haftalık 75$-100$ arasında.

Ek olarak da şunu söyledi. İşin saat ücreti düşük olduğu için fazla mesai yapmaya gerek yokmuş. Günde 5-6 saat çalışıp ikinci bir iş çok rahat bulunabilirmiş. Zaten bahsettiği cironun %15 inden düşen pay yeterince iyi bir kazanç sağlıyormuş. Minimum ücrette ikinci bir iş bulunursa da günlük kazanç saat başı 13-14$ a kadar çıkıyormuş...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

narsistin dediklerine katılıyorum boş yere risk almaya gerek yok ama tabi olay sizin amacınıza kalmış çok para amaçlıyorum riskine de razıyım dersen o da tabi senin görüşün saygı duyarım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Maverick bu iş seçeneği hangi eyalette ve hangi şirketle gidiceksin? Benim de ilgimi çekti de. İstersen özele de atabilirsin mesaj.
    Konu LusiD tarafından (16-02-2008 Saat 06:04 PM ) değiştirilmiştir.
    Kelimeler yetse..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks