Work and Travel
Sayfa 7 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567891011 ... SonuncuSonuncu
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bi çay içeriz beraber

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar herkese merhaba.. bende bu sene 21 inde orada olavagimm.forumda ki bütün konulari okudum ancak jolly rogger park ı denilen 2 park var benim gidecegim yer sözleşmede Amusement/Theme Park diye geçiyor.burasi farklı bir yer mi acaba??

saatliği 6.50 ile 7.25 arasi degişiyormuş sanirim 2.bir işe ihtiyac duyacagimm..bu benim msn adresim gidecekler eklerse önceden tanişmiş oluruzz şimdiden teşekkürler.. emre_unal_11..otmail

ayrica adres 804 South Boardwalk
    Ocean City, MD 21842 ..bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bu yaz ocean city,md ye giden varmı????

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı resslack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu yaz ocean city,md ye giden varmı????
    selamlar, bu arada aynı yerde çalışacağız sanırım, yalnız ocean city md'de 2 tane superfresh food markets var, seninkisi hangisi acaba, gateway ocean ı geçince hemen solda var bi tane(sahilden içeriye doğru) o mu yoksa sahile daha yakın olan mı ? bu arada ben köprüyü geçince olandayım, daha içerde yani sahilden..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı okangroove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar, bu arada aynı yerde çalışacağız sanırım, yalnız ocean city md'de 2 tane superfresh food markets var, seninkisi hangisi acaba, gateway ocean ı geçince hemen solda var bi tane(sahilden içeriye doğru) o mu yoksa sahile daha yakın olan mı ? bu arada ben köprüyü geçince olandayım, daha içerde yani sahilden..
    superfresh'in biri west ocean'da ordaki outletin içinde diğeride ocean city bayside'da...
    bu arada bnde ocean'dayım bu sene...
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

herhangi bi aksaklık olmazsa 2 haziran akşamı washington dc dulles international'da olacağım, oradan maryland ocean city ye nasıl gidebilirim, var mı bir fikri olan ? ya da bir gece washington dc de kalıp ertesi gün mü geçmem daha mantıklıdır ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

herhangi bi aksaklık olmazsa 2 haziran akşamı washington dc dulles international'da olacağım, oradan maryland ocean city ye nasıl gidebilirim, var mı bir fikri olan ? ya da bir gece washington dc de kalıp ertesi gün mü geçmem daha mantıklıdır ?
    ben de dc den gideceğim.şirketim bana coastel charter adında bi ulaşım şirketi önerdi. dulles international dan alıyorlar seni ocean city e bırakıyorlar 65 dolar gibi bi fyatı var.greyhound un saatlerine baktım bi sabah var bi de öğlen . yani greyhound a kalırsak bi gün beklemek lazım ocean a gitmek için.o yüzden ben coastel charter kullancağım sanırım .şirket çok güvenli olduğunu belirtti ayrıca.mail atıp rezervasyon yaptırıyorsun fiyat listesi de şöyle bi göz at istersen http://www.c-charter.com/main/index....&id=16&Itemid=

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mstfdg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de dc den gideceğim.şirketim bana coastel charter adında bi ulaşım şirketi önerdi. dulles international dan alıyorlar seni ocean city e bırakıyorlar 65 dolar gibi bi fyatı var.greyhound un saatlerine baktım bi sabah var bi de öğlen . yani greyhound a kalırsak bi gün beklemek lazım ocean a gitmek için.o yüzden ben coastel charter kullancağım sanırım .şirket çok güvenli olduğunu belirtti ayrıca.mail atıp rezervasyon yaptırıyorsun fiyat listesi de şöyle bi göz at istersen http://www.c-charter.com/main/index....&id=16&Itemid=
    anladım çok sağol ben de bi mail atıcam sanırım fakat gönderdiğin link'te ocean city md göremedim ben..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

anladım çok sağol ben de bi mail atıcam sanırım fakat gönderdiğin link'te ocean city md göremedim ben..
    ewt doru haklısın görememekte çünkü o belirtilen havaalanları öğrencinin alınacağı yerler. sadece ocean city e götürüyorlar zaten o yüzden belirtmemişler . ocean city deki yerel ulaşım yada tur şirketi gibi bişey zaten bu . başka bi yerde şubesi yok bi de ana sayfasına bakarsan zaten ocean city resmi var sadece. vala usa deki sponsorum ısrarla bunu öneriyor. kesin komisyon alıyolar ama olsun güvenli olması daa önemli

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

@okangroove bu arada kaçında yolculuk?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2 haziran 09.00 istanbul atatürk havalimanı kalkış
    2 haziran 18.55 abd washington dc dulles int. varış : )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2 haziran 09.00 istanbul atatürk havalimanı kalkış
    2 haziran 18.55 abd washington dc dulles int. varış : )

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ocean city,md'de harrisons harbor watch da çalışcak kimse var mı acaba bu yaz? veya yakınlarında konaklama oalyını şirket değil de kendi çözen varmı acep

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı osio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ocean city,md'de harrisons harbor watch da çalışcak kimse var mı acaba bu yaz? veya yakınlarında konaklama oalyını şirket değil de kendi çözen varmı acep
    bende bu yaz orda çalışacağım. konaklamayı şirket ayarlamaya çalıştı fakat biz kendimiz bulmayı tercih ettik. arama aşamasındayız şimdilik.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya herkesmi ocean city gidiyo

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bende bu yas ocean citydeyim ve carousel resort hotelde çalışacağım burası hakkında daha önceden bilgisi olan varsa ve bana aktarırsa sevinirim...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Herkese iyi günler.Şirketimizin bizim için ayarladığı kalıcak yer hem çok pahalı,hemde kalmayacağımız 2 haftanında parasını da istiyor.Bu sebepten kabul etmedik. Gitmeye de 3 hafta gibi bişey kaldı,kalıcak yer bulamıyoruz.Ocean city de Hostel de bulamadık.En dandirik 2 yıldızlı otellerin geceliği 70 usd.Kiralık ev sitelerinden 2+1 1100 usd fln var bişiler.Oyuzden diyeceğim şudur ki,2 kişiyiz evde kalmak isteyen varmı? Ev arkadaşı arıyoruz yani.

Veyahut ocean city MD de kalıcak yer bilen birileri lutfen bize ulaşsın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kerobaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi günler.Şirketimizin bizim için ayarladığı kalıcak yer hem çok pahalı,hemde kalmayacağımız 2 haftanında parasını da istiyor.Bu sebepten kabul etmedik. Gitmeye de 3 hafta gibi bişey kaldı,kalıcak yer bulamıyoruz.Ocean city de Hostel de bulamadık.En dandirik 2 yıldızlı otellerin geceliği 70 usd.Kiralık ev sitelerinden 2+1 1100 usd fln var bişiler.Oyuzden diyeceğim şudur ki,2 kişiyiz evde kalmak isteyen varmı? Ev arkadaşı arıyoruz yani.

Veyahut ocean city MD de kalıcak yer bilen birileri lutfen bize ulaşsın
    biz de iki kişiyiz hala kalıcak yer bulamadık.. 1 temmuzda orda olucaz byside skillet die bi restaurantta
    eğer yerler yakınsa bizim için de çok iyi olur beraber bi ev tutmak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

14 haziran ny(jfk) varıs ..sonrası hakkında bende dusunceliyim bi de bu aralar final stresi var ocean city de gorusmek uzere francis scott da calısıcam simdiden herkese hayırlı wat lar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bisde 2 kişiyiz ama kalcak yer gideceğimiz aracı firmının supervisoru bişeler ayarliicaktı mail attm .Siz nerede çalışacaksınız ve nerede ve kaç kişi kalmayı düşünüposunuz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben de ocean city e biletimi washington dc den aldm. uçağım airfrance ile usa saati ile 16da orada olacak. Sorum DC den OC e nasıl geçerim???????

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

charterlar var hava alanından alıp oc'ye götüren 65-70$ arası bi fiyatı var ayrıyeten...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende şu gelenkesel soruyu sorayım the angler restaurant hakkında bılgısı olan varmı ya nasıldır yerı falan iimidir ikincisi ev konusunda gidince ayarlıcaz artık benım firmamın sorumlusu yardımcı olucak ama geçmiş tecrubelerı olan arkdaşlar ucuz evlerı pahallıya verırler sen yınede bı kendı şansını dene en olmadı onlarınkıne gidersin dedi bende oraya gidince salak salak dolaşcam hayır bıde işin komık yanı 25 hazıran gidiyorum 26 sında ocean citydeyım haldır haldır ev arıcam ve o gun dogum gunum umarım şansım yarımcı olur bana neyse eger 26 hazıran gunu böle salak salak evlere bakan uzun boylu bır turk gorurusenız dogum gununu kutlayın en azındanda moralı duzelsın garıbanın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

17 haziran günü washinghton dullesten o.c e geçcem havaalanında ulaşım ile ilgili acentalar varmış duyduğuma göre charter falan her saat başı var mı sonra orda kalmayalm?=

bide 806 south atlantic ave hemmingwayste çalışan var mı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fata29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 haziran günü washinghton dullesten o.c e geçcem havaalanında ulaşım ile ilgili acentalar varmış duyduğuma göre charter falan her saat başı var mı sonra orda kalmayalm?=

bide 806 south atlantic ave hemmingwayste çalışan var mı
    arkadaşım bu charter servis gibi işlemiyor orda beklemiyor anlayacağın. ccharter sen şu mail adresine yaz;ben washington,dc ye şu tarihte ineceğim, hangi bilgileri istiyorsunuz die. onlar cvp verir size ve ineceğniz saatte sizi karşılıyorlar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

daha önce çalışan varmı arkadaşlar superfresh markets acean city md de ?????

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ocmd

Alıntı resslack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce çalışan varmı arkadaşlar superfresh markets acean city md de ?????
    çalışan değil de bu sene orda çalışcam...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ephesus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalışan değil de bu sene orda çalışcam...
    bugun ordan alisveris yaptim ocean city nin en ucuz marketi super

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

havaalanından ocean city e gitmek için önceden haber mi vermek gerekiyor?uçaktan inince de alıvermiyorlarmı=)washington a saat 4 de varıcam bekleme olur mu havaalanında ? Paul Revere Smorgasbord da çalısacak olan varmı ?elektronik eşyaları almak için büyük yerler varmı orada?fazla soru sorduk kusura bakmayın ilk mesajım o yüzden..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bir de washington dan ocean city e kaç saatte varıyor?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks