bi çay içeriz beraber![]()
bi çay içeriz beraber![]()
arkadaşlar herkese merhaba.. bende bu sene 21 inde orada olavagimm.forumda ki bütün konulari okudum ancak jolly rogger park ı denilen 2 park var benim gidecegim yer sözleşmede Amusement/Theme Park diye geçiyor.burasi farklı bir yer mi acaba??
saatliği 6.50 ile 7.25 arasi degişiyormuş sanirim 2.bir işe ihtiyac duyacagimm..bu benim msn adresim gidecekler eklerse önceden tanişmiş oluruzz şimdiden teşekkürler.. emre_unal_11..otmail
ayrica adres 804 South Boardwalk
Ocean City, MD 21842 ..bilgi verirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar bu yaz ocean city,md ye giden varmı????
selamlar, bu arada aynı yerde çalışacağız sanırım, yalnız ocean city md'de 2 tane superfresh food markets var, seninkisi hangisi acaba, gateway ocean ı geçince hemen solda var bi tane(sahilden içeriye doğru) o mu yoksa sahile daha yakın olan mı ? bu arada ben köprüyü geçince olandayım, daha içerde yani sahilden..
herhangi bi aksaklık olmazsa 2 haziran akşamı washington dc dulles international'da olacağım, oradan maryland ocean city ye nasıl gidebilirim, var mı bir fikri olan ? ya da bir gece washington dc de kalıp ertesi gün mü geçmem daha mantıklıdır ?
ben de dc den gideceğim.şirketim bana coastel charter adında bi ulaşım şirketi önerdi. dulles international dan alıyorlar seni ocean city e bırakıyorlar 65 dolar gibi bi fyatı var.greyhound un saatlerine baktım bi sabah var bi de öğlen . yani greyhound a kalırsak bi gün beklemek lazım ocean a gitmek için.o yüzden ben coastel charter kullancağım sanırım .şirket çok güvenli olduğunu belirtti ayrıca.mail atıp rezervasyon yaptırıyorsun fiyat listesi de şöyle bi göz at istersen http://www.c-charter.com/main/index....&id=16&Itemid=
ewt doru haklısın görememekteçünkü o belirtilen havaalanları öğrencinin alınacağı yerler. sadece ocean city e götürüyorlar zaten o yüzden belirtmemişler . ocean city deki yerel ulaşım yada tur şirketi gibi bişey zaten bu . başka bi yerde şubesi yok
bi de ana sayfasına bakarsan zaten ocean city resmi var sadece. vala usa deki sponsorum ısrarla bunu öneriyor. kesin komisyon alıyolar ama olsun güvenli olması daa önemli
![]()
@okangroove bu arada kaçında yolculuk?
arkadaşlar ocean city,md'de harrisons harbor watch da çalışcak kimse var mı acaba bu yaz? veya yakınlarında konaklama oalyını şirket değil de kendi çözen varmı acep![]()
ya herkesmi ocean city gidiyo![]()
arkadaşlar bende bu yas ocean citydeyim ve carousel resort hotelde çalışacağım burası hakkında daha önceden bilgisi olan varsa ve bana aktarırsa sevinirim...
Herkese iyi günler.Şirketimizin bizim için ayarladığı kalıcak yer hem çok pahalı,hemde kalmayacağımız 2 haftanında parasını da istiyor.Bu sebepten kabul etmedik. Gitmeye de 3 hafta gibi bişey kaldı,kalıcak yer bulamıyoruz.Ocean city de Hostel de bulamadık.En dandirik 2 yıldızlı otellerin geceliği 70 usd.Kiralık ev sitelerinden 2+1 1100 usd fln var bişiler.Oyuzden diyeceğim şudur ki,2 kişiyiz evde kalmak isteyen varmı? Ev arkadaşı arıyoruz yani.
Veyahut ocean city MD de kalıcak yer bilen birileri lutfen bize ulaşsın
14 haziran ny(jfk) varıs ..sonrası hakkında bende dusunceliyim bi de bu aralar final stresi var ocean city de gorusmek uzere francis scott da calısıcam simdiden herkese hayırlı wat lar
bisde 2 kişiyiz ama kalcak yer gideceğimiz aracı firmının supervisoru bişeler ayarliicaktı mail attm .Siz nerede çalışacaksınız ve nerede ve kaç kişi kalmayı düşünüposunuz.
arkadaslar ben de ocean city e biletimi washington dc den aldm. uçağım airfrance ile usa saati ile 16da orada olacak. Sorum DC den OC e nasıl geçerim???????
charterlar var hava alanından alıp oc'ye götüren 65-70$ arası bi fiyatı var ayrıyeten...
bende şu gelenkesel soruyu sorayım the angler restaurant hakkında bılgısı olan varmı ya nasıldır yerı falan iimidir ikincisi ev konusunda gidince ayarlıcaz artık benım firmamın sorumlusu yardımcı olucak ama geçmiş tecrubelerı olan arkdaşlar ucuz evlerı pahallıya verırler sen yınede bı kendı şansını dene en olmadı onlarınkıne gidersin dedi bende oraya gidince salak salak dolaşcam hayır bıde işin komık yanı 25 hazıran gidiyorum 26 sında ocean citydeyım haldır haldır ev arıcam ve o gun dogum gunumumarım şansım yarımcı olur bana neyse eger 26 hazıran gunu böle salak salak evlere bakan uzun boylu bır turk gorurusenız dogum gununu kutlayın en azındanda moralı duzelsın garıbanın
![]()
17 haziran günü washinghton dullesten o.c e geçcem havaalanında ulaşım ile ilgili acentalar varmış duyduğuma göre charter falan her saat başı var mı sonra orda kalmayalm?=
bide 806 south atlantic ave hemmingwayste çalışan var mı![]()
daha önce çalışan varmı arkadaşlar superfresh markets acean city md de ?????
havaalanından ocean city e gitmek için önceden haber mi vermek gerekiyor?uçaktan inince de alıvermiyorlarmı=)washington a saat 4 de varıcam bekleme olur mu havaalanında ? Paul Revere Smorgasbord da çalısacak olan varmı ?elektronik eşyaları almak için büyük yerler varmı orada?fazla soru sorduk kusura bakmayın ilk mesajım o yüzden..
bir de washington dan ocean city e kaç saatte varıyor?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks