md oceancity'de ve yakın çevresinde gezilecek görülecek neler var? arabayla yada arabasız otobüs vs. ile? tatil günlerinde nerelere gidilebilir?
evt arkadaşlar ben de ocean city e gidicem bu yaz.arabasız olarak nereleri gezebiliriz?bir de ocean city e giden arkadaşlar alışveriş yapabileceğimiz uygun fiyatlı mağazaları söylerse sevinirim
arkadaşlar tam iki yazımı o blgede geçiren biri olarak söylüuorum amerikada 3 tane ocean city war biri maryland da biri new jerseyde new jerseydeki abiyane tabirle çakma olanı ast olanı ocean city marylanddır bu sene biraz fazla türk akını olucak olmasına rağmen okadar güzelki bozulamaz
ocean city e gidicek arkadaşlar otobusle dw deki devasa outlet centerlara yada salisbury deki mall lere gidebilirler ikiside ucuzdur ikisinide görün ayrıca ocean city nin kendine ait outlet mall center ıda war araa gidin ama fazla ürün bulamazsınız ocean de raha tolun tam bir work and travel cenneti herkes sizin gibi talep çok arzda çok geziler intternet cafeler organizasyonlar rahat olun
daha önce giden gören gidicek olupta orası hakkında bişeyler öğrenen varsa anlatabilirmi daha önceden bişeyler yazılmış ama özellikle ny ta indikten sonra orası otobüsle ne kadar sürer oraya bileti nerden buluruk 1 ayı ortalama nekadara geçiririz gibi konularda bilgilendirirseniz süpper olur
Forumda arama yapmamışsın bu konuda bir sürü bilgi olan başlıklar var incele istersen bi...
eyw usta verdiğin bilgiler için...
içimi rahatlattın walla ya şimdi![]()
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
ya ben de bu yaz kesin olarak ocean city MD ye gidiyorum, ama konaklama işini çözemedim önceden giden arklar warsa bana biraz bilgi verebilir mi?
arkadaşlar ben seneye ocean cıty marylan a gıtmeyı planlıyorum burası hakkında bılgı verebılırmsnz?
hayırdır ya sen niye geç kaldın bu kadar?gidiş ne zaman
oceancity iyidir hoştur,,haftasonları atlantic city felan gidersin..okyanus var kardeş ne olsun daha
ikinci iş zor diyolar artık bu aralar orda
ben herkesın gıtmesını beklıyorum onlara bısey olmazsa bende gıdıcem:Pseneye mayıs sonu gıbı ucarım sanırm mukemmelıyetcı oldugumdan bı turlu akrar veremıyorm
Konu Ataraksia tarafından (02-07-2008 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar ocean city hakkında bir çok şey yazılmış ama kimi sadece duyduklarından aktarmış..ocean city'e giden arkadaşlar oradaki iş imkanları çalışma koşıulları,eğlence mekanları,konaklama ucretlerı ve yasam tarzı hakkında görüşlerini yazabilirse seviniriz.
ocean city iidir wat için gecen sene ekonomik kriz olmasından iş imkanları daha azdı ama o rağmen 2. iş tülrü bulabilirsin eğer biraz ing varsa.
Wat 2009 için Ocean City,MD gelen var mı???
VAr VAr bende ocean city'e,mD geliyorum, duyduguma gore #BCDYZİ#kaynıyormus oralar.BEn 15. street ' te calıscam..
Ben ona 5 sessiz , 1 sesli harf verdim.Umarım doğru kelimeyi bulabilir![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ne olmuş adam dürüstçe yazmış wat tan ne beklediğini
arkadaşlar ben de o.c ye gidiyorum.ancak ben dunes hotel de çalışacağım ve 25 haziranda başlayacağım
bende buyuk ihtimalle ocean city ye gidecegim yanliz orda yazin cok turk oluyormus dogru mu?
evet baya türk olduğu söyleniyor..
[QUOTE=wayy;46070]evet baya türk olduğu söyleniyor..[/
eet türklerin cok olduğu doğrudur gunun her saati türk görebilirsin hatta calsıtıgın yerde de yüksek ihtimal bi türk olcak senden baska aam sorun yok sen kafanı egip devam etceksin![]()
![]()
iyide ben şimdi merek ettim ne yazdı bubcyzi yazmış fiorex ama
içimde kaldı ne yazıodu biri pm atsın
![]()
AEK
S-pectacular
bende maryland ocean ciyty'e gidecem büyük ihtimalle sixflagste çalışmaya eğlence parklarındaki çalışma ortamı, sosyal yaşam, konaklama ve ulaşım hakkında bilgi verebi,lirseniz sevinirim.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks