Selam arkadaşlar ben de büyük ihtimal Ocean City'de işe başlayacağım,bir dondurma ve tatlı firması ile mülakatım var mülakat sonucu belli olacak.Eğer kabul edilirsem görüşürüz orada inşallah![]()
Selam arkadaşlar ben de büyük ihtimal Ocean City'de işe başlayacağım,bir dondurma ve tatlı firması ile mülakatım var mülakat sonucu belli olacak.Eğer kabul edilirsem görüşürüz orada inşallah![]()
arkadaşlar, md ocean city'ye new york üzerinden mi, yoksa washington üzerinden mi daha hızlı ve rahat ulaşılır? new york'tan kaç saat, washington'dan kaç saat sürer? bilgisi olan var mı?
biletini new york almak daha pahalı çünkü washington daha pahalı oluyor aslında ocean city washingtona daha yakındır ama bilet daha ucuz ama gitmeden önce www.greyhound.com bunu bi ziyaret washingtondan da new yorktan da ocean ctye gitmenn tek yolu greyhounddur tecrübeyle sabitama otobuslerden cok bi beklentin olmasn firmadan da cok bişi bekjleme erken gitmezsen bi sonraki sefere bile kalabilirsin ki bu da bi sonraki gün anlamına gelebilir ben washingtondan gittiimde gece 2 gibi ocean cityde oldum ama new yorktan gittimde akşam 10 da binmiştim sabaha karşı 4te salisburyde durdu otobus 4 saatlik moladan sonra devam etcekti yani sabah 6da ki ocean city salisbury arası yarım saattir ben taksiye binmeyi tercih ettim gecen yılki bilet fiyatı 57$ dı taksiye de 30$ verdim
nasıl ibo cakır bu sefer faydalı olabildim mi insanlara?
teşekkürler, uçaktan iniş saati iyi denk gelir umarım fazla beklemeden otobüs bulabilmek için
Otobusler Kacta Kalkıo ?
Yanı Bızım Kacta ıstanbuldan Ucagı Bınmemeız Yada Kacta New York Da Olmamaız Lazım ?
dostumben işveren le fuarda konustum aylık 300 dolar gibi bişey söyledi kalacak yer için sen ne işinde calısacaksın acaba?
arkadaşlar bende ocean citydeyim bu sene castle in the sand hotelde çalışçam sanırım msn ekleyinde konuşalım xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.
Konu Fiorex tarafından (06-02-2008 Saat 02:16 AM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar ocean city de ikinci bir iş bulabilirmiyim
kardeş bende oraya gidiyorum.İkici işi hemen gidince aramaya başla.Slavlar mayısta geldiklerinden işleri kapatıyolar.İkinci iş bulmak bir az zor yani.
kardeş peki tavsiye ediyomusun orayı yoksa başka yere mi git dersin yani avantajları ne dez avantajları ne bi deben fagers diye bir restaurantta garson olarak calışacam orayı biliyomusun
Ocean City'den kastınız Nantucket falan değil di mi yani bildiğimiz Ocean City mi? Nantucket'sa 2. iş zordur ama Ocean City nispeten büyük yer 2. iş kolay bulunur gibime geliyor.
Kelimeler yetse..
walla tek bildiğim maryland de olduğu
Pardon Nantucket Massacusets mı ne ordaydı Marylandde değil
Kelimeler yetse..
konaklama nasıl ocean city ve genel olarak nj de
arkadaşlar oc ye en yakın hava alanı hangısı ve en kolay ulasım hangısı sızce new yorktan otobusle mı yoksa hangı hava alanı
kardeş bende oraya gidiyorum.Ankara washington bilet rezervasyonu yaptırdım.Ronald reagan havaalanından metroya bincem greyhounda en yakın durakta inip ordan otobüsle Ocean city ye gitcem.Washington metrosu için www.wmata.com sitesine bakabilirsin.otobüs için greyhound.com sen hangi şehirden gideceksin?
Ben de merak ediyorum bu konuyu
selam arkadaşlar ocean city' e gitmek istiyorum hangi hava alanını kullanmam lazım nasıl ve nereden gitmem kolay ve masrafsız olur
aynı soruyu bende merak ediyorum
arkadaşımın yazdığı mesajı aynen yapıştırıyorum,umarım yararlı olur:
"sen jfk'da indigin zaman seni bir suru adam shuttle'la binecekmisin diye soruyorlar. ben de evet dedim. ucaktaki konusutugum amerkali bi kadin demisti. evet dedim. o adam benim gibileri topluyor ve manhattan'daki port authority'ye goturuyor.
orasi bizim asti gibi bir yer. amtrack ve greyhound otobuslerinin kalktigi yer.
her neyse ocean city'ye saat sabah 8'de ve oglen 13.30'da otobus var.
bu yuzden eger ki sen saat 13.30'dan sonra inersen newyork'a, o gece orada kalmak zorunda olursun."
iş hala belli değil 10 gun kaldi gitmeme. şimdi de ice delivery man diye bir iş geldi.trucks falan diyolar ne demek bu arkadaşlar bilen var mi?
ewet ben bu shuttle gittim jfk den port authority gittim 19$ anlastik aam ben 20$ verince bi 1$ vermedi bende bise demedim onra 1 gece orda yattim bi turk bide urdunlu bi cocukla sonra greyhounddan sabah saat 8 bilet aldim 57$ a sonra ocean city geldim
ama simdi salisbury geri gitcem cunku ssn ler ordan aliniyomus
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
ocean citye gitmek için washingtondan shuttlelar war jfk dende war ama daha pahalı
JFK'dan Greyhound'un yerine shuttle'la 19 dolara gidersiniz.Greyhound'dan da biletinizi once alin 38 dolar fln galiba olmadi 68 dolara alirsiniz oradan.Sonra direkt Ocean City'desiniz zaten Greyhound'un 2.caddedeki istasyonunda yani su an benim yaklasik 50 metre uzagimda olan yerde
Bu arada sorulariniz varsa cevaplayabilirim arkadaslar.
Onu bilmiyorum isteBen de NY'dan aldim biletimi ama onceden alanlar var biliyorum o yuzden danismaniza fln sorun o olayi.
ocean citye gidecek arkadaşlar
Coastal Charter Company information:
http://www.c-charter.com/
304 S. Baltimore Ave
Ocean City, MD 21842
443-365-0099 (Lana)
443-454-3162 (Alex)
410-289-0350 (Student Center)
ccharter
bu yukardaki numaralardan birini ararsannız vede konuşursanız sizden mail atmanızı istiyorlar uçuş bilgilerinizi felan indiğinizde ny e terminal çıkışında bu amcamlar elleirnde ocean city MD ayzılı bir pankartla sizi beklliyor oluyorlar bürsürü oc yolcusuyla beraber direkt alıp sizi oc ye götürüyolar 68 dolara direkt
arkadaşlar ocean citye gitmenin en iyi en zahmetsiz en ucuz yolu budur direkt sizi götürürler oc ye o terminallerde yatmanıza yerin dibindeki greyhounda valiz taşımanıza gerek kalmaz ama illede grayhoun dla gidicekseniz shoutle gereksiz onun istasyonu içn havalanında air tren war bedava havalanı içinde bir daire çiyo devamlı onunla metro istasyonuna geçiş yapabiliosunuz ordan 2 doalr bir metro kartı aldınızmı greyhoundun merkezine kadar gidebilirsiniz ama tekrar ediyorum en iyisi bu shoutlelar direkt oc ye giden
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks