ya jolly rogerda çalışıjazda parası düşük biraz 7 dolar saatlik sence bu orda tek işle geçinmemeize yetrmii harcama durumları nasıl ev buluruzda ücreti nasıl insanlar nasıl türklere karşı haa bide joly rogerda çalıştıysan yada çalışan arkın olduysa iş yerinde çalışma şartları ortamı nasıl raatmı? cevaplarsan sevinirim![]()
arkadaşlar bende oc deyimcastle in the sand hotel çalışçam heralde xxxxxxxxxxxxxxxxx ekleyin konuşalım
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.
benim otel ocde 37. caddede 3701 Atlantic Avenue die geçiyo castle in the sand hotel. ben tek gidiyorum oraya başka arkadaşlarda varsa görüşelim ister orda ister türkiyede ( eskişehir-ankara)
Konu prestor89 tarafından (21-06-2014 Saat 11:58 AM ) değiştirilmiştir.
kardeş bende castle in the sand hotelde night assistant auditor olarak çalışmak istiyordum.lakin işe başlama zamanı 20 mayıstı ve erken olduğu için işi tercih edemedim.yine Ocean city deyim inşallah!Fish tales bar and Grille da doorman.
arkadaşlar facebook üzerinden konuşalım bence
arkadaşlar merhaba ben ve aekadaşlarmda bu yaz o.c deyiz eglence parkında çalışmayı düşünüyorduk ama pek iyi olmadıgını ve ücretin düşük oldugunu duydk ayrıca bundan başka konaklaması hakkında bilgisi olan varsa lütfen bizi aydınlatsın
çok türk olcak galiba ocean citydebizde iki arkadas gidioruz.hepimizin hayırlısı olsun...
arkdaşlar bende Ocean city e gitmek istiyorum orada sevgilim war we oraya gitmem gerekiyo 30 ekime kadar iş we kalıcak yerde bulmam gerekiyo yardımcı olursanız çok bütük sevaba girersiniz
Ne gibi bir yardım istediğin anlaşılmıyor.
admin (at) turkishwat.net
NasıL gidicem yani onu ögrenmek istiyorum marlyland da bi sevgilim var onun yanına gitmem gerekiyo yurt dışına nasıl çıkıcam yaani nasıl yardımcı olabilrsiniz bana
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben de ocean city de mcdonalds ta çalışcam. var mı acaba mc te çalışıcak olan?
arkadaşlar ocean cıty grand hotel var mı?zannetmiyorum ama...![]()
evet konaklma ve 2.iş önmeli.marylanda giden arkadaşlar, tecrübeliler cevaplarsa iyi olur..
Ya bide bu konu dışı ama bu şehirlerin birbirine olan uzaklığı(km,mil gibi) ile alakalı güzel bi site var mı?kaç saaat hangi taşıtlar var mesela
Arkadaslar Bende Arkadasımla Fish Tales De Calıscam , Orda Paslasırız ... Bırlıkten Guc Dogar ..
KONCOLOZ SENDE FISH TALES DEMISIN , HATTA ISIMIZ DE AYNI :s SENIN GIDIS TARIHIN NE ZAMAN .. BEN DE ARKAADASIMLA FISH TALES DE DOORMAN LIK YAPCAZ ...
Her Sene Orda Cok Turk Oluomus Da Bu Sene Daha Da Cok Olucak Galıba ...![]()
Temmuzdan itibaren Maryland Ocean City'de olacağım oraya gidecek arkadaşlarla irtibata geçebiliriz...
bende orda olucam görüşebiliriz
ben de gidiyorum arkadaslar
jollyroger eglence parkına orada görüsürüz insallah
herkese kolay gelsin
xxxxxxxxxxxxxxxxxx adresim ekleyin otmail
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.
arkadaşlar bu yaz bende arkadaşlrmla o.c olucam inş. eglence parkında çalışmayı düşünüyorduk ama pek iyi olmadgını ve düşük ücretli oldugunu duydum bunlar dışında konaklama hakkında bir bilgisi olan varsa ve bizi bilgilendirrse sevinirm
iki arkadaş manisadan gideceğiz ocean citye hausekeeper olarak. iletişime geçmemiz hepimiz için iyi olur.saygılar
bende marylandde olcam ama ocean city değil baltimoregiden yok herhalde benden başka
![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks