"-Mc, burger vb. fastfoodcularda calisan watcilarin cogu ulkesine dondugu icin elemana ihtiyaclari olabilir, Sansini deneyip sorabilirsin.
-Pedicap ( Haftalik 200$ pedicap parasi oduyorsun. Bi Central park turu 67$( pazarliga gore 50-40 falan olur duruma bagli, normal sehir ici tasima da 10-20-30$ mesafeye gore degisiyor) Ama biraz sans isi. Hic para da kazanamayabilirsin gunde 500$ da kazanabilirsin. Sansina musteri gelirse.
-Restorantlarda calisabilirsin Saatlik ucretleri dusuktur ama tip var.
-Times Square civarinda fotograf makinesiyle foto cekebilirsin. ( Bu is icin nereye basvurulur bilmiyorum)
-Kostum giyip milletle para cektirmek. (Fotograf basi 2$ aliyorlar. Saatte 10 kisi fotograf cekilse gunde 200$ yapar. yi para ama sicakda dayanilmaz olabilir.)
-Gece clublerinde barmen olarak calisabilirsin.

Arkadaslarimin yaptigi ve benim aklima gelen isler bunlar. "

!! alinti yapmasini cözemedigim için boyle yaptim kusura bakmayin

Bende araniza yeni katildim 2010 wat a katilmak istiyorum ama is arayisindayim... Şu kostumle fotograf cektirme isinden memnun kalmislar mi acaba? Bende NY istiyorum ama yorumlari okuduktan sonra sogudum diyebilirim... Yer ve is onerilerine ihtiyacim var ama yine NY NJ yakinlarinda bi yer olmasini tercih ediyorum... Yardimci olabilirseniz sevinirim