dell den laptop alacaktım indirimde idi kuponu filan oluyor onların sitesinden topladım 1230$ a gelmişti(sağlam bilgisayardı) vergi ve kargosu dahil..kredi kartında sorun oldu alamadım..laptop almadan Türkiye'ye geldim..Vatan bilgisayar kampanya yaptı geldikten 1 hafta sonra yüzde 25 indirimli..orda topladğımın aynı özelliklerinde bir bilgisayar aldım..1200$ a geldi..yani arkadaşlar ülkemizde artık elektronik çok ucuzladı..Amerikada ucuz yerler var ama burdaki indirimleri takip ederseniz sizin çok daha yararınıza olur.zira genelde ordan aldığınız laptopların garantisi olmuyor.elinizde patlama ihtimali var.ben gitiğimde çok da ucuz bulmamıştım açıkçası besbuy circuitcty, compusa i filan..ama gel gör ki internetten satışlar hayvan gibi ucuz olabiliyor..eğer limiti yüksek bir kredi kartınız varsa kesinlikle internetten araştırarak alın laptop alacaksanız..özellikle batı tarafında bestbuy gibi meşhur olmayan yerler var(LA,chicago,san diego) acayip ucuza bulabiliyorsnuz.tabi internetten alışverişe güvenirseniz
Bookmarks