Work and Travel
Sayfa 14 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 41011121314151617 SonuncuSonuncu
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 391 ile 420 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: >>> 2010 Work And Travel Düşünenler <<<

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bi oraya gitmemiş zaten &#199;

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de ilk defa gidicem ve tek gidicem..açıkcası uçaktan indiğimde naapcam konaklama yerimi çalışcaam yeri nası bulcam yolları nası öğrencem kafamda bi sürü soru işareti var..bunları çözmeden işlemlere başlıamicam galba=(..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

&#246;nce ne i&#231;in gidiosn sonra nereye gidiosn sonra hangi iş sana uygun bence bu sorulara cevap ara...deneyimlilerden bilgi al bende bu sene yeni gitcem ben ocean city food markette calıscam

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı burçin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de ilk defa gidicem ve tek gidicem..açıkcası uçaktan indiğimde naapcam konaklama yerimi çalışcaam yeri nası bulcam yolları nası öğrencem kafamda bi sürü soru işareti var..bunları çözmeden işlemlere başlıamicam galba=(..
    beni ekleyebilirsin.sana yardimci olmaya calisirim.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ilk kez gidecek arkadaşlarda belirsizliğin yarattığı bi korku olabilir. ge&#231;en sene bende de aynı durum vardı, &#246;zellikle ilk günümün nasıl ge&#231;eceğini &#231;ok merak ediyordum. o kadar uzun yolculuktan sonra kalıcak yere gitme, hi&#231; tanımadığın insanlara derdini anlatma vs. bir sürü dert... ama korkcak bi şey yok, hepsi bi şekilde hallediliyo. yine de gitmeden &#246;nce internetten araştırma yapmanın &#231;ok faydası olacaktır. &#246;zellikle bu sitede sizin gideceğiniz yere daha &#246;nce gitmiş kişiler mutlaka vardır. kafanıza takılanlar konusunda onlardan yardım alabilirsiniz. onun dışında her ihtimale karşı havalanından kalacağınız yere giden otobüs seferlerini araştırın. &#246;zellikle başka bi şehre gidecekseniz greyhound saatlerine dikkat edin(tabi kullanıcaksanız).tek gitmenin bu konuda dezavantajı var gibi g&#246;rünse de biraz girişkenseniz hi&#231; sıkıntı yaşamazsınız. birine bir şey sormanız gerekiyosa yaşlı insanları tercih edin derim, son derece yardımsever oluyolar...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

teşekkrler kardeşim bende ilk gitcem :P

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende 2010 icin wat programına kayıt yaptirdim. İlk kez gidicem ve NY istiyorum benim gibi bu yaz NY City e gidecekler varsa konusmak isterim..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ny2010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2010 icin wat programına kayıt yaptirdim. İlk kez gidicem ve NY istiyorum benim gibi bu yaz NY City e gidecekler varsa konusmak isterim..
    eh yakın olacağız sayılır new jersey olacak benim büyük ihtimalle.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben de karar verdim sonunda.
    Queensbury, NY Six Flags'a gidiyorum inşallah. 31 ocaktaki job fair ile kesinleşecek.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı AlpErTunga58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de karar verdim sonunda.
    Queensbury, NY Six Flags'a gidiyorum inşallah. 31 ocaktaki job fair ile kesinleşecek.
    seninle de yakın sayılırız

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende california yada NY düşünüorum ve seninle konuşmak isterim..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

california goremedim ya ona yanarim ben...bir gun seni gorebilecekmiyim ey guzel california

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

27 şubatta ki fuarda dishwasher işi olucak nj/sea isle city bika&#231; arkdaş onu se&#231;sede yine yanlız kalmasak,ge&#231;en sene 3 Türktük bide kü&#231;ük şehir olduğu i&#231;in hi&#231; Türk &#231;ıkmadı karşımza ama para kazanmak i&#231;in iyi bir tercih,fazla para harcama imkanında yok bide dishwasher yazdığına bakmayın,ben bikere bile bulaşık yıkamadım,işweren ciee ye tüm işleri dishwasher olarak g&#246;ndermiş,busene saat ücreti 8.5$ konaklama 90$ olucak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu sene eğer kalmazsm gideceğim inş.Şu anda araştırma aşamasındayım.Umarım herkes dilediği gibi bir wat sezonu ge&#231;irir.(Manu) Ginobili bu arada senin iş iyiymiş.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tabi konusabiliriz burcin. bende ilk kez gidicem ve korkuyorum biraz acıkcası. sirketim de kesin konusmuyo ne is ne de konaklama konusunda. sen hangi sirketle gidiyosun ??

bu arada arkadaslar times pictures isi hakkında bilgi sahibi olan vr mi ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkadaşlar ben de bu yaz wat a katılmak istiorm ama benimde aklımda bir sürü soru işaretleri var ve açıkçası daa önce bi çok olumsuzluklar yaşayan insanlar duydum.
    ben aslında new york a yala florida ya gitmek istiorm ama büyük şeehirlerde yaşamın pahalo olduğunu ve kazandığun paranın günlük harcamalara gittiğini ve hatta cebinden harcayanları duydum.
    o yüzden şimdi ulusal park ları dşünüotm ama şehirden çok uzakta oldukları için de kalacak yer problem olur endişesi var. giden arkadaşların beni bu konalarda aydınlatmalarını rice ediorm mümkünse kafam çok karışık?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tabi konusabiliriz burcin. bende ilk kez gidicem ve korkuyorum biraz acıkcası. sirketim de kesin konusmuyo ne is ne de konaklama konusunda. sen hangi sirketle gidiyosun ??

bu arada arkadaslar times pictures isi hakkında bilgi sahibi olan vr mi ?
    daa belli diil benm şirketim..31 ocakta istanbuldaki W&T fuarına katılcam öle karar vercem bakalm..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

aynen ben de ılk defa gideceğim ve korkuyorum biraz açıkcası.. şirketimin adı ozman.Daha önce
    bu şirketle giden var mı arkadaslar?bilgi verebilir misiniz?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim bi arkadaşım united towers la gitti ve çok memnun kaldı.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merabe ny2010 new york konusunda kararlmısın? ny hakkında çok ii şeyler duymadım ben.pahalı ve tehlikeli olduğunu duydum ve suç oranı çok yüksek eğer araştırırsan.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı mrl_g Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben de bu yaz wat a katılmak istiorm ama benimde aklımda bir sürü soru işaretleri var ve açıkçası daa önce bi çok olumsuzluklar yaşayan insanlar duydum.
    ben aslında new york a yala florida ya gitmek istiorm ama büyük şeehirlerde yaşamın pahalo olduğunu ve kazandığun paranın günlük harcamalara gittiğini ve hatta cebinden harcayanları duydum.
    o yüzden şimdi ulusal park ları dşünüotm ama şehirden çok uzakta oldukları için de kalacak yer problem olur endişesi var. giden arkadaşların beni bu konalarda aydınlatmalarını rice ediorm mümkünse kafam çok karışık?

ulusal parkların geneli konaklama sağlıor,mesela cedar pointin 20 we 35$ lık yurtları war ikisinden birini seçiorsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bende son 1 kez gitmeyi düşünmüyo değilim ama daha erken karar vermem için, şubat mart gibi karar verirsem, hızlıca işlemleri hallederim artık.
    Alıştım Wat yapmaya, şimdi amerika olmadan, kocaman yaz geçermi yahu =)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet pahalı ve suc oranının yuksek oldugunu duymustum tabi ama istanbul da öyle degil mi? ben turkiyede kucuk ve ucuz bi sehirde yasamaktansa istanbulu tercih ederim. ny u da bu yuzden istiyorum. yani amerika diince bence gorulmesi gereken yerlerinde basınca geliyo. ve 3-5 gunde gorulebilicek bi yer de diil. ben hayatımda bi kere 3 ay boyunca orda yasicaksam neden sehir dısında ıssız ve ucuz yerlerde yasiyim ki. para biriktirip elektronik esya almak hayalim de yok. 5 10 sene calisir burda da alırım diyorum ama bi daha amerikaya gidemem.

bilmiyorum dusuncem bu ama bir sene sonra pisman olur muym bilemiyorum Allaj utandırmasın. Ama son kararım New York City kesinlikle...

Bu arada şirketim Edu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slmlr ben florida orlandoya gidiyorum gece hayatı güzelmiş ayrıca miamiye yakın sıcağıu denizi severim haftada bi defa miamiyede gidebilirim.orlando hakkında extra bilgisi olan varmı yada oraya gelecek?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

buyuk sehirlere gidersen ameirkayi gormus olursun yoksa alaskada kasabada gordugun amerika degil ki

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 şubatta ki fuarda dishwasher işi olucak nj/sea isle city bikaç arkdaş onu seçsede yine yanlız kalmasak,geçen sene 3 Türktük bide küçük şehir olduğu için hiç Türk çıkmadı karşımza ama para kazanmak için iyi bir tercih,fazla para harcama imkanında yok bide dishwasher yazdığına bakmayın,ben bikere bile bulaşık yıkamadım,işweren ciee ye tüm işleri dishwasher olarak göndermiş,busene saat ücreti 8.5$ konaklama 90$ olucak
    hayırlı olsun wildwood'a yakın mı?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Chicago'ya gidecek var mı peki?2010da Chicago yolcusuyum ben de.

Daha &#246;nce burada &#231;alışan,gezen g&#246;ren arkadaşlardan tavsiyeler,gidilecek g&#246;rüleck yerlerle ilgili bilgiler almak isterim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chicago'ya gidecek var mı peki?2010da Chicago yolcusuyum ben de.

Daha önce burada çalışan,gezen gören arkadaşlardan tavsiyeler,gidilecek görüleck yerlerle ilgili bilgiler almak isterim.
    sor cevap vereyim ben chicago konusunun uzmani sayilirim.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Gurnee'deki Six Flags'te &#231;alışacağım.Oradaki Six Flags i g&#246;rdün mü ya da &#231;alışan tanıdıkların var mıydı,varsa yorumları neler?

Fazla bir kazancım olmayacak gibi g&#246;züküyor işten,overtime yok saati 8 dolar,artı 100 dolar vericem konaklamaya.Chicago gibi bir yerde yaşamak bizi ne kadar zorlar maddi a&#231;ıdan?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gurnee'deki Six Flags'te çalışacağım.Oradaki Six Flags i gördün mü ya da çalışan tanıdıkların var mıydı,varsa yorumları neler?

Fazla bir kazancım olmayacak gibi gözüküyor işten,overtime yok saati 8 dolar,artı 100 dolar vericem konaklamaya.Chicago gibi bir yerde yaşamak bizi ne kadar zorlar maddi açıdan?
    gurneede calisanlarla bir kez otobuste konustum watciydi senin gibi fazla para yapamadikalrindan yakiniyorlardi.konaklama ucreti ancak cikiyro diyorlardi.gurnee chicago merkezinden 45 dakika falan uzak.

chciagoda kisa sure kalanlar pahali derler cunku merkezi yerindeki alisveris yerleri pahalidir ama ucuz yerleri de cok...

chicago diye bir bolum acmistim ona bakabilirsin orda cok bilgi var.birde imzama chicago videosu koydum onu bir izle.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)