Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

pekı 500 dolara aldıgım bir bilgisayar türkiye de kac para olur tahmınen..pes oynamayı cok severım pes acarmı bı de 500 luk bılgısayar?gıdersem 500 dolarlık bi bılgısayar almayı dusunuyorum .... tabi önce maliyeti cıkarmak ıstıyorum..türkiyeye donmeden once en az 4.000 dolar olur mu ki cebimde ? daha bellı degıl ama new jerseyde otelde calısacagım....
    Konu sucre tarafından (31-12-2009 Saat 06:42 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı 500 dolara aldıgım bir bilgisayar türkiye de kac para olur tahmınen..pes oynamayı cok severım pes acarmı bı de 500 luk bılgısayar?gıdersem 500 dolarlık bi bılgısayar almayı dusunuyorum .... tabi önce maliyeti cıkarmak ıstıyorum..türkiyeye donmeden once en az 4.000 dolar olur mu ki cebimde ? daha bellı degıl ama new jerseyde otelde calısacagım....

ben 600 e aldım burda 2 katından fazlaydı nerdeyse ayrıca alırsın 500 e burda bakmaya doyamaz görenler,250$ a ipod touch aldım ayrıca teknosada 1 milyardı ozaman

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4000 dolar cepte parayla donmek biraz hayal olur. umitlenme derim ben bu arada laptop fiyatlari turkiyede amerikaya gore turk parasina vurursak hesabi tabi, 1bucuk kat daha fazla oluyo asagi yukari.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks