tercih sana kalmış ama git derim...hele ki daha önce gitmemişken kaçırma bu fırsatı...okula geç gidersin olur biter...işvereninle ona göre konuş...mümkünse florida-georgia gibi güney eyaletlere git...
tercih sana kalmış ama git derim...hele ki daha önce gitmemişken kaçırma bu fırsatı...okula geç gidersin olur biter...işvereninle ona göre konuş...mümkünse florida-georgia gibi güney eyaletlere git...
newyork'a gidersen tabi farklı bir durum olur. daha çok market, restoran gibi yerleri tercih etmen gerekir o zaman. georgia ve florida'da sezon geç bitiyor hatta bitmiyor denilebilir. örneğin bir eğlence parkında veya otelde filan çalışacaksan florida birinci tercihin olmalıdır.
ben ohio cedar point amusement park'ta çalıştım. eylül olunca hiçbir şey kalmadı, soğuklar başladı ve sezon eylül'ün ilk haftası bitti.
Newyork daha soğuk bir yer Ohio'dan. Şehirlerden uzakta bir otel, eğlence parkı vs. yerde işverenler eylül'ün ortasına kadar yapıyor sözleşmeleri. ki eylül başında sezon bitiyor hiç saat alamıyorsun. Ancak şehirlerdeki restoranlar veya süpermarketler kışın da canlı kalıyor.
Tercih senin
Newyork----Restoran veya Süpermarket
Florida----Bunların üstüne oteller ve eğlence parkları
bende aynı durumdayım.Kpssye girip sora wat yapmayı düşünüorm ama
Guneye gıdın guneyde sezon bıtmez kuzey soguk olur soguklar baslayınca ıs bıter.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
güney derken?Nereler mesela?New hamiphere fln nası olr ?
Anladm.Foruma daha yeni üye oldum bazı yerlere mesaj atamıorm pek bi bilgim yok.Forumları okuduğum kadarıyla dextro sen bu wat konusu hakkında baya bilgilisin.Bana özelden yardım edebilirmisin acaba ?
muhakkak ederim kardes facebooktan ekleyebilirisn.5 kez gittim yani.
msnimi wersem ordan konuşsak?msn adresi yazmak yasak mı?yazabilirmiyim buraya?forum kurallarınıda bilmiorm
yasak ama istiyorsan yaz.
fyyz1903 hot
merhaba beyler yardımcı olcak kişi war mı bu konu hakkında
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks