Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kpss mi wat mı ??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tercih sana kalmış ama git derim...hele ki daha önce gitmemişken kaçırma bu fırsatı...okula geç gidersin olur biter...işvereninle ona göre konuş...mümkünse florida-georgia gibi güney eyaletlere git...
    FOREVER TCDD Smile For AMTRAK
    CEDAR POINT RESMI E-MAIL: international@cedarpoint.com

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı el_edebi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tercih sana kalmış ama git derim...hele ki daha önce gitmemişken kaçırma bu fırsatı...okula geç gidersin olur biter...işvereninle ona göre konuş...mümkünse florida-georgia gibi güney eyaletlere git...
    sezon gec bitiyo o yuzden mi oneriyosun bu eyaletleri? newyork taraflarini dusunuyordum aslinda.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sezon gec bitiyo o yuzden mi oneriyosun bu eyaletleri? newyork taraflarini dusunuyordum aslinda.
    newyork'a gidersen tabi farklı bir durum olur. daha çok market, restoran gibi yerleri tercih etmen gerekir o zaman. georgia ve florida'da sezon geç bitiyor hatta bitmiyor denilebilir. örneğin bir eğlence parkında veya otelde filan çalışacaksan florida birinci tercihin olmalıdır.
    ben ohio cedar point amusement park'ta çalıştım. eylül olunca hiçbir şey kalmadı, soğuklar başladı ve sezon eylül'ün ilk haftası bitti.
    Newyork daha soğuk bir yer Ohio'dan. Şehirlerden uzakta bir otel, eğlence parkı vs. yerde işverenler eylül'ün ortasına kadar yapıyor sözleşmeleri. ki eylül başında sezon bitiyor hiç saat alamıyorsun. Ancak şehirlerdeki restoranlar veya süpermarketler kışın da canlı kalıyor.
    Tercih senin
    Newyork----Restoran veya Süpermarket
    Florida----Bunların üstüne oteller ve eğlence parkları
    FOREVER TCDD Smile For AMTRAK
    CEDAR POINT RESMI E-MAIL: international@cedarpoint.com

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks