Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bu işi aldım arkadaşlar.Henüz imza atmadım ama kafamda bazı soru işaretleri oluştu,tereddütteyim açıkçası.

Şimdi,overtime olayının olmadığını ve konaklamanın da haftada 100 dolar gibi bir rakam olduğunu düşünürsek(onların gösterdiği hostelde kalmak durumundaymışız.)Chicago gibi bir yerde geçim sıkıntısı yaşar mıyız acaba diye düşünmeden edemiyor insan.ilk 100 saat training periodunda olacağımız için saat başı 7 buçuk dolar,sonrasında ise 8 dolar alacağız.Artı park 6 eylülde kapanıyormuş,değişebilirmiş ama siz 6 sı gibi düşünün dendi.Artı ikinci iş garanti değil deniyor.Eğer yanlış hesaplamadıysam konaklamayı düşünce elime 1750 dolar civarı bir para geçecek toplamda.Bunun bana yeteceğinden ciddi anlamda şüpheliyim,masrafımı bile çıkarmış olmuyorum.

Daha önce gidenlerin ciddi anlamda tavsiyelerine ihtiyacım var.Ya da siz olsanız seçer miydiniz?Benim amacım öyle aman aman para kazanmak değil,ama orda sıkıntı yaşamayayım ve gezeyim,biraz da alışveriş yapayım istiyorum.Siz ne dersiniz?
earwen o fuarda ben de vardım hatta senin aldığın cevapların aynısını ben de aldım ve senin düşündüğün bu 6 eylül olayını ben de düşündüm. belki karşılaşmış ve muhabebbet bile etmişizdir ama tabiki sen de ben de şu an birbirimizi tanıyamayız. neyse, benim söylemek istediğim şey senle aynı şeyleri duymama rağmen bu işin yatmış olması. ben pazartesi akşam görüştüm bu kimselerle ve salı öğlen imza atmaya geldim. ama görüştüğüm kadın biraz oyalar gibiydi. danışmanım da bana sen istersen bi diğer işlerle de görüş dedi. ben de alınmadım mı istemiyor mu diye sordum. olabilir yani. beğenmemiş olabilir. ama yok öyle bir şey demiyor dedi. ve ben bir önceki akşam teslim ettiğim formdaki yazdığım diğer 2 işle de görüşmek zorunda kaldım. bir sonraki sıraya Valley Fair i yazmışım ama neden yazdığımı hatırlamıyordum. sonrasında da La Quinta Inn vardı ki onla da ilgili bir sıkıntı varmış o işi hiçkimseye bağlayamıyorlarmış.
Neyse gittim görüştüm. o iş için de olabilir dediler ve bu cuma adamlar internet aracılığıyla sözlü mülakata tabi tutacaklar beni. bugün de benim danışmanım olan hanım beni arayıp dünkü six flags in karasız davranmasının elemanlarının boynunun açık olması gerekliliğiymiş. bana boynunu açarsan seni işe alacaklar dedi. uyuz oldum. ben bu yüzden eğer cuma günkü sözlü mülakattan geçebilirsen tercihimi Valley Fairden yana kullanacağım. six flags benim için yalan oldu. umarım senin için de hayırlısı ne ise o olur