2010 ocean citye gidicek olan yok mu ?
ben düşünüyorum 2010 da ocean city ama işe henüz karar vermedim forumdan takip ediyorum bakalım hangi işler iyi..
"what happens in miami stays in miami too.."
ben de 2010 ocean citydeyim ama iş belli diil daha
aynen bende ocean city düşünüyorum eger hepimizde yerleşirsek haberleşelim birlikte hareket ederiz
ewet iyi olur haberleşiriz
bakalım bız de 2 arkadas ocean cıty,MD ye gıtmeyı dusunuyoruz ama yapılacak ıs ve aklınacak yerler ıle ılglı karar veremedık..onelerılernız olursa cok memnun oluruz![]()
Bız ıkı arkadas ocean cıty,MD gıtmeyı planlıyoruz..kalınacak yer ve yapılacak ısler ıle orada rahat gecınebılır mıyız?onerılerınız olursa cok sevınecegız..sırket konusunda da onerınız var mıdır?
görünüşe göre bayağı ocean city,MD yolcusu olcak=) bende gitmeyi düşünüyorum..tecrübeli olan arkadaşlarımızın görüşlerini bekliyoruz...
Görünüşe göre bu sene bayağı Ocean City,MD yolcusu var=))Bende gitmeyi düşünüyorum,,Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyoruz...
Bu kadar cok turk olursa nasıl dil gelıstırecegız merak etmeye basladım![]()
ocean city de amerikalıdan çok türk ve rus var zatenotobüse her bindiğinizde kesin birkaç türkle karşılacaksınız
![]()
newyork ıle ocean cıty arasıdnakı mesafeyı bılen vaar mı? kılometre ,mil saat hıc farketmez![]()
bende ocean city'e gidiyorm işim daha belli değil kalıcak yerimde okulm geç kapanıyo burda yazılanlara görede işim hiç olmıycakbu arada tek türk kız ben olmam inş.
![]()
oceanda turk cokmus turk kızı da cok olur heralde hem bızım gruptan bıle 1*2 kız daha gelmeyı dusunuyolar cıddı sekılde ocean'a
düsünmekle kalmasınlar gelsinler ocean'ageçen sene kusenim gitti çok güzel anlattı kafama soktu
![]()
arkadaşlar birkaç kelimeyle ocean city'i neden seçtiğinizi söyler misiniz?
eğlencesi,gezilecek görülecek yeri vs nasıl buranın..
tam bir wat şehri.heryer wat öğrencisi kaynıyor.rusların işlettiği bir sürü internet cafeler var.hatta en iyi internet cafe azerininkiayrıca bunlar bir sürü turlar da düzenliyorlar.bu turlarla çoğu yeri gezebilirsiniz.özellikle yakın olan washington,dc ,philadelphia ve new york a gidebilirsiniz.ocean city öyle çok büyük bir şehir deil zaten gezilecek fazla bir yeri yok.tatil bölgesi olduğu için haftasonları diğer eyaletlerden bir sürü insan gelmekte.eğlencesi ise oc de 2-3 tane club var.gece 2 de hepsi kapanır.2den sonra hayat biter
ayrıca çeşitli kiliselerde haftanın 3 günü watçı öğrenciler için akşam yemeği ve kahvaltı verilmektedir.oc de sadece konaklama pahalıdır.ulaşım ucuz ve kolaydır.
geçen dönem kusenim haftalık 75 dolara kalmıştı 2 kişilk odalar bence fazla değil insanlarıda çok sıcakmış
geçen yaz iki arkdaş ocean city md den bizim oraya gelmişlerdi sezon ortasında,bence dikkat edilmesi gereken biyer çok fazla rus we türk olduğnu duydum,tabi çok zewkli geçiomuş günler fazla wat öğrencsi olduğu için ama dil öğrenme we para kazanma konusunda bence ii bir tercih diil,geçen yaz pekçok kişi işsiz kalmış we birçok işsiz oldğundanda iş bulmak kolay diilmiş,hatta arkdaş iş ararken bi adam bugün geln 20. kişisin demiş,yinede tercih sizin
bu sene ocean city super fresh food markete gidiorm.tecrübesi olan bilgi verebilirmi acaba ??
12741 ocean gateway 2. iş mi şartaylık 1200 dolar kazanılıo hesabıma göre bu işten
bence konaklamana bağlı. 80usd idi 2007de. yeme içme masrafı filan.. tabi senin para biriktiriim amacım yoksa sorun yok ama hani çok da ihya olmazsın kanımca
para biriktrmem lazım ama 3.000 dolars kadar
hmm anladım..yok fazla takılmayız öyle cok 2. iş buluruz inş..o zaman rahat olr
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks