Bence California ve Nevada alanındaki en güzel tatil yeri.. kalma cok ucuz, yemekler dışarıda brz pahalı ama otel rez ine yemekleride dahil ederenız o zmn ucuz a gelir.. yemek dahil 30 dolardan başlıyo oteller.. bence eski las vegas yani downtown tarafında kalın orda ev gıbı oteler var onlar dahada ucuz, ordan ztn 7/24 otubus seferi var... B

en Treasure Island da kalmıstım 30 dolara kahvaltı dahil... 5-6 gün yeterli bence Las Vegas için 1 gün Grand Canyon a ve Hoover barajına, dgr 4-5 günde Las Vegas ta kumar, gezi, eglence, diso bar yeterli...ben 2 kez gittim ilk gittigimde 1 gün kalabildim yetmedi tekrar gittim 2 gün daha kaldım.. artık belli bir zamandan sonra lüxlüğe alışıyorsunuz, açıkcası ilk başlarda büyülüyor sizi ama sonra sıradan oluyor sonra alıştıgınız için her yer sizinmiş gibi geliyo..

En güzel manzara staratosfer ve eifel tower da... En güzel otel diye bi kavram yoktu çünki her biri ayrı konsepti vardı.. ben en cok trump ı, hollywood ve parıs i begendim... yeni bir otel yapılıyodu en buyuk otel olucakmıs bitince, her yerinde tamırat vardı yeni las vegas bölgesinde o zmn...
dünyadaki çogu yapıtın hatta masal yapıtlarının bile bi kopyasının bulmak mümkün.o yüzden küçük bi dünya turu yapıyorsunuz, italya, venedik, paris, mısır, new york, pakistan, ve jetgiller
En cok üzülüğüm ise Grand Cabyon a gidememiş olmamdı.. neyse başka bahara diyelim, bır daha gidersek yüzümüz olsun geldik demeye