Bulundugun sehir/bölgedeki Türk yogunluguyla cok alakalı bu bence. Ben calıstıgım sehirde, Laughlin/Nevada, gelen 2 wat ögrencisi haricinde 1 tane dahi Türk görmedim. En cok bir gün calısırken merak edip nereli oldugumu soranlar oldu, Türk dedigimde Bebegim deyip İbonun sarkısını söylemeye basladılar.(Ben de koptum tabi o anda, sevindim de tabi) Onlar da Ermeniymis, cok sıcakkanlı davranıyorlardı ve az cok muhabbet edecek kadar Türkce de biliyorlardı. Asla Sözde Ermeni Soykırımını bir alet gibi kullanmaya calısan Türk düsmanı Ermenilerden degillerdi yani. 2 dk da olsa pizzayı teslim ederken hos muhabbet de ettik. Ayrıca baya zenginlerdi, siparis ücreti öderken elinde baya bir Benjamin Franklin vardı. Aynı bizde oldugu gibi pizza ücretini öderken de sen-ben ödüycem kavgası da yaptılar
Son olarak ogulları deli gibi göbekliydi ve kızları da baya güzeldiler hani, aynı Kardashian kardesler gibi. Diyecegim o ki ancak Ermeni asıllı Amerikan görebildim, ama onlar da bize benzedigi icin ve 2 kelime Türkce konusabildigim icin mutlu oldum tabi.
Gezim esnasında da Los Angeles Universal Studios da genc bir Türk cift ve Vegasta bir taksici gördüm o kadar yani.
(PS: Konuyu biraz dagıttıksa affola)
Bookmarks