Alıntı kayhankahyalar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eger 2. kez visa almak icin basvurursaniz,ister gidersin ister gitmezsiz.Peki aradaki farklar neler ? 1- Eger notun arkadasin dedigi gibi 2 nin altinda kaliyorsa konsolosluga gitmek visa almani kolaylastiracaktir.2-Eger sen ben visa gorusmesine gitmiyorum dersen 135 $ visa gorusme harci +12 $ pin ucreti gibi zirvaliklardan muaf oluyorsun. Sonuc olarak 2. kez visa basvurusu yapanlar varsa eger , ilkinde kargo ile basvursunlar eger alamazlarsa ,ikincisinde de ise gorusmeye gitsinler sahsi fikrimce...

Bu bilgiler danismanimin verdigi bilgilerdir.Kendisi bu sene bu konuda konsoloslugun toplantisina katilmistir.Bu bilgiler omun bana aktardigi bilgilerdir.Yanlis varsa duzeltiniz.
Haklısın, aktardıkların doğru bilgilerdir. Ortalaması düşük olup Work and Travel programına birden fazla katılacakların tekrar vize görüşmesine gidip not ortalamasının neden düşük olduğunu açıklamaları en doğru yoldur. Daha önce Amerika'ya sorunsuz bir şekilde giriş yapmış watçıların ilk defa gideceklere oranla vize alma şansları daha yüksektir; fakat yine de konsolosluk görevlisi ile olan diyaloğunuz kilit noktadır.