Vıze gorusmesı en kolay bolum olacak sızın ıcın arkadaslar..Vızeyı almıs kabul edın kendınızı..Asıl heyecan ucaga bınecegınız gun ıcın olsun..Daha bı moral verıcı oluyo..Ben oyle yapmıstım en azından![]()
Vıze gorusmesı en kolay bolum olacak sızın ıcın arkadaslar..Vızeyı almıs kabul edın kendınızı..Asıl heyecan ucaga bınecegınız gun ıcın olsun..Daha bı moral verıcı oluyo..Ben oyle yapmıstım en azından![]()
arkadaşlar biliyorum bu foruma sürekli böyle sorular geliyor ama bnm not ortalamam 1 98 de kaldı kafayı ymek üzereyim bunun yüzünden gidememezlik olur mu sizce? çok takarlar mı bi iki puanı ingilizcemde iyi sayılır yani konuşabilceğime inanıyorum ama fikrinizi almak isterim
Cidden dediğin gibi forumda en az ilgili 15 konu vardır![]()
Arkadaşım ingilizcenle kurtarırsın kendini diye düşünüyorum. Bir arkadaşta 1.95 üstünde olursa sorun olmuo fazla demişti forumda.Senin elinde yani biraz.Not ortalaman 2.00 nin altında olduğu için , muhtemel vize mülakatı süresi biraz uzayacaktır ve senin bu mülakata iyi hazırlanman gerekir. Tarihte de 2.00 nin altında vize alan kişiler mevcuttur.
Vizeni alman dileğiyle...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Dostum 3 e düşmeyi sorun yapma..! Merak etme yani
benimde 2.1'e düştü sorun yapmıyorum![]()
arkadaşım programın başvuru şartı not ortalamasının 2.00nin üstünde olmasıdır. tabi 2.00nin altında olupta vizesini alanlarda vardır. kaldıki senin ortalaman 3.00 müş yani konsolosluk görevlisinin bu ortalamayı gördükten sonra transkiriple ilgileneceğini dahi düşünmüyorum. kısacası not ortalaması olarak çok iyi durumdasın bence kafana hiç takma bunu. benimde not ortlamam 3.05 den 2.75 e düşmüştü ve birtane f dersim vardı bununla ilgili hiçbir soru sormadı ...
harun sen bu başlıktan çok tepki çekersin![]()
Aslında açtığı konu o kadarda alakasız değil.transkriptte gözle görülür bir düşüş varsa dönemden döneme, bazıları bunun sebebini soruyor.yani vize görüşmesinde olsa olsa fazladan 1 soru daha yön***iler bu durum için ve o da muhtelemen "neden notlarında düşüş var ?" gibi bir soru olur. İyi çalış bu soruya![]()
bnm de genel 3.04 dönem 3.09 herhalde sormaz notlarla alakalı bir soru![]()
Arkadaşlar,
Not ortalamaları ile ilgili bundan sonra herkes bu başlık altında sorunlarını-sorularını belirtsin.Herkes farklı bir başlık açıyor ve buda forumda kirlilik diye tabir ettiğimiz olaya neden oluyor.
Bütün not ortalamaları topiclerini burada birleştiriyorum ve artık buradan devam edilsin
arkadaslar vize gorusmesinde gorevli butun 3 yılın ortalamasına mı bakıyor yoksa donem donem mı inceliyor cunku benim bu donem 1,9 cıkabilir ama digerleri 2 nin ustunde total ortalamada suan 2 nin ustude oluyor ne dersiniz
Konu Fiorex tarafından (21-02-2008 Saat 02:38 PM ) değiştirilmiştir.
Son dönem ortalaması çok da düşük değil 1.9 gibi olması fazla düşüş olmadığını gösterir.Ama gene de en önemlisi her zaman genel ortalamadır ve 2nin üstündeysen sorun yoktur.
sanırım her dönemin ortalamasına hızla bakıyorlar ve eğer 2'nin üstündeyse bir şey söylemiyorlar. eğer notların her dönem giderek dikkate değer biçimde düşmüşse bunun sebebini soruyorlar. o yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. gene de sorun yaşayacağını sanmıyorum.
tesssekurler arkadaslar
benimde 1.92 de kaldı 1.39la alanlar varmış geçen yıl ama heralde ingilizceleri çok iidir benim seviye pro advanced amk ama speaking intermediate
sakata bindi
Bence ingilizce seviyesiyle not eksisi kurtarılmaz çünkü konsolosluk vize görüşmesinde not ortalamasını " aferin, notların güzelmiş al bu vizeyi sana karne hediyesi diye verelim" demiyolar. Bakmalarının sebebi geri dönüp dönmeyeceğinizle ilgili bir kriter olarak görmeleri. İngilizcenizin çok iyi olmasını da istediklerini sanmıyorum çünkü çok çok az bir ingilizceyle Amerika'da yaşamak mümkün. Çok iyi ingilizce bilmenizin onların gözünde bir değeri olduğunu sanmıyorum.
Vizedeki tek kriter, onları geri döneceğinize inandırmaktır. Zaten ülkeye girişte vize istenmesinin sebebi de bu değil mi?
haklısın benimde 21inde vize görüşmesi nasıl dönceğime ikna etmem lazım?
verebilir ama 100 kişiden 5ine belki alan arkadaşta arkadaşımın arkadaşı![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks