evett arkdaşlarr bu yaz dünya insanlarının gitmek isteyipte cok azının gittiği eyalet miamiye watla gicek olanlarr buraya...20 mayısta inş gidiorum ben...daha gitcek olan varmı o tarihlerde??
evett arkdaşlarr bu yaz dünya insanlarının gitmek isteyipte cok azının gittiği eyalet miamiye watla gicek olanlarr buraya...20 mayısta inş gidiorum ben...daha gitcek olan varmı o tarihlerde??
sen epey erken gidiyorsun...bende haziranın 4 ünde gideceğim ama destine)
fakat uğrayacağım miamiye
bende temmuzda orlando dayım ıns.bende hafta sonları gitcem miami ye![]()
inşş wisee zaten yakınmış orlando miamiyeeyaa peki bu miamide 700 dolara falan araba satın alabilirmiyiz..daha dorusu o paraya araba bulabilirmiyiz?? 3 ay kullanırım sonra tekrar satarım..bilgisi olan varmı??bana 700 dolara bulman cok zor falan dedilerde
bide cyrsler sebring die bi araba var ondan almayı dusunuorum![]()
miamide kaçak et kesmek çok yaygınmış arkadaşlar dikkat edin...
yokk zatenn yaa et met yenmez amerikadaa hepsi domuz eti günah günah...
et yemiceksin abi kesiceksinkaçak olarakdan
kaçak etmek kesmekten kastı bizim buraya ruslar gelince nasıl kaçak et kesiliosa,orda da değişik milletlerden kaçak et kesiliyomuş=)
henüz vize işlemleri tam olarak netleşmiş değil ancak vizede bir sorun çıkmazsa 25'i gibi inşallah ben de miami'de olacağım...
bende miami'ye gitmek istiyom bakalım ama =) oraya gidip bi araba çekiyim altıma tony montana(scarface) gibi geziyim arabamla![]()
miami south beachh,ocean drive'ı tek geçerim![]()
mıamı de ne ısler var arkadslar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks