Work and Travel
Toplam 130 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tennessee

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı zenith55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır bu başlığa periyodik olarak bakıyorum lakin pek sakindi..yavaş yavaş ise Tennessee'ye gidecekler göründü ben de Gatlinburg'da olacağım...
    yaa bizd ebu sene gitmeyi düşünüyoruz gatlinburg hard rock cafeye geçen seneki bilgilerinizi aktarırmısınız arkadaşlar pek bi bilgimiz yok yer nasıldır ? çevre nasıldır? işş nasıldır?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eceder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa bizd ebu sene gitmeyi düşünüyoruz gatlinburg hard rock cafeye geçen seneki bilgilerinizi aktarırmısınız arkadaşlar pek bi bilgimiz yok yer nasıldır ? çevre nasıldır? işş nasıldır?
    ben bu sene gatlinburgdeydim. türklerin nerdeyse tamamı hardrock cafede çalışıyorlardı. çoğu çok para kazanamadı para yönünden memnun kalmadılar fakat ortam süperdi, turistik bi yer olduğu için honduraslılar amerikalı öğrenciler ruslar türkler çok çalışan vardı. şehir çok küçüktür arabasız gezmek pek mümkün değildir, fakat orman hayvan severim diyosanız tam yeridir. her gün kapımıza ayılar gelirdi. küçük fakat şahane bi yerleşim yeri. ulaşım konaklama vs. hakkında soru olursa cevaplayabilirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla bizim alıcağımız ücet 9-10$ olcak sanırım bu konuda sıkıntı çekmice aslında soracak çok şey war il başta ulaşımı nasıl hallettin genelde özel taksilerden bahsedilmiş hep inince tek yol bumudur ? ve özellikle konaklama hakkında bilgi verirsen çok sevinirim nasıl hallettiniz kaldığınız yer nasıl ücret nasıldı ?hatta zahmet olmazsa birka resim de eklersen çok sevinirim. ayrıca ortam nasıldır hava nasıldır ? ben açıkcası ilk başta çok sakin bir yer olduu için çok sıkılmaktan korkuyordum umarım bu kadar soru korkutmaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)