Şu konuda sana katılmamak elde değil. Bizim insanlarımız çoğu zaman malesef eğlenmeyi bilmeyen, rahatı görünce sapıtan ve ahlaki değerlerimini kaybeden bir kitleden ibaret. Şimdi sen bunu söyleyince, orada her gece barlara giden, yabancı kızlara rahat vermeyen tipler gözümün önüne geldi. Herşeyi yaşayabilirsiniz ancak ilk önce karşınızdakinin de insan olduğunu unutmamak gerekiyor. Çevrenizde mutlaka " abi gittik x bara, dünya kadar kız, hepsinin kafası güzel, sen de kafayı buluyorsun, ortalık karışıyor sonra" gibi yada buna benzer ifadelerle karşılaşmışsınızdır..Ortalığın karıştığı felan yok aslında.. O insanların yaşam biçimi bu, kültürleri bu.. Ortalığı karıştıran bizleriz .. Bunu kendi yaşadığım bir örneği sizlerle paylaşarak pekiştirmek istiyorum. Normalde club tarzı yerleri çok seven birisi değilim. Ancak arkadaşların da isteğiyle bir gece gidelim dedik. Amaç sadece ve sadece eğlenmek. iki kız arkadaşım ve ben dans ediyoruz. Muhtemelen kafayı yeni bulmuş, ve diğer türklerin verdiği gazla dans pistine dalan bir arkadaşın orada yaptıklarını asla unutabileceğimi sanmıyorum.. Zorla yanımdaki kızlara sarılma, dans etme, kızın kurtulma çabalarına karşı güç kullanma..ve en sonunda benimde türk olduğumu anlayınca yönelttiği soru. : (Kızı göstererek) " Alabilir miyim abi???... Pardon anlamadım, pazardan karpuz mu alıyorsun? Karşındaki insan...
2. örnek.. Korunmasız yaşanılan bir ilişki sonrası oluşan faciaya, kahraman arkadaşımızın yanıtı : " Banane abi gavur değil mi nasıl olsa?" ..
Onun için önce insan... Önce İnsan!!!
Senin yorumun aklıma bunları getirdi birden.. Biz böyle devam ettiğimiz sürece, yabancı kızların türk erkeklerine uzak durma isteği devam edecek.. Özellikle Rus, Ukrayna, Moldovalılar... Türk mü? Aman uzak dursun.. dikkat et!! gibi ifadeleri sıkça kullanmaya başladılar.. Haklılar da.. Şimdi mutlaka düşünüyorlardır.. Yazın buraya gelenlerin eğitim seviyesi en az üniversite..ve bunlar bu şekilde davranıyorlar.. peki ya türkiyenin geriye kalanı??? Haklılarda...
Konuyu yorumlarınızla değerlendirmenizi istiyorum..
selamlar..
Bookmarks