Work and Travel
Sayfa 12 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 28910111213141516 ... SonuncuSonuncu
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 331 ile 360 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: >>> 2010 Work And Travel Düşünenler <<<

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı espforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WAT'a katılacak olan arkadaşlar eğerki bu deneyimi sizde çileli yaşamak istiyorsanız önünüze gelen bir ajansla bunu çok kolay geröekleştirebilirsiniz.Ben bu durumdan son anda kurtuldum ilk anlaştığım ajansla New York yolcusuydum ve parkta calısıcaktım ki eğlenceli olmasını istiyordum herşeyin.Ama ds dedikleri form bir türlü gelmek bilmedi, uzattılardda uzattılar ki ben ekimde kayıt oldum 3 arkadasımla, size önerim bu işi geröekten benimseyen ajansı tercih edin.benim formum gelmeyince diğer arkadaşlarım kaydını çok önce başka bir ajansa almışlardı ki ben endişeliydim bu konuda. ds formu gelmeyşnce vizeyede girmedim canım sıkıldı bu durumdan bende olaylı bir şekilde değiştim ajansımı.Arkadaşlarım gecmıs oldugu ajans ıle adresım degıstı CA los angeles ta bır parkta iş ayarlandı. Her şey okadar kısa surede öyle güzel geçtiki anlatamam.2 haftada ds formum geldi ve ön mülakattı vizeydi derken herşeyde yanımda oldular ve benim aramama rağmen herşeyi arayıp bildirdiler. işin en güzeli yalnız değildik orada bizi havaalanında karşıladılar new york hep aklımdaydı ilk gün orayıda gezdirip anlattılar sagolsunlar.Ayrıca telefon verdiler bize orada şubelerinin olması en büyük etkendi bizim için.telefonla bazen saat farkı yuzunden ulaşamasakta mutlaka aradılar bizi.(ajansı öğrenmek isteyenler özel mail atabilir arkadaşlar gerçekten orada mağdurlarıda gördüm neler çektiklerini flan, inanın orada bizimle ilgilenenler ellerinden geldiği kadarıyla onlarada yardımcı olmaya çalıştılar) Parkta çalışmak çok eğlenceliydi ilk başta alışmak zaman aldı ama çocukların genelde geldği bir parktı. Çokta güzeldi zaten Los angeles ı mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum eşsiz bir deneyimdi.
    bana bu sonaradan gittiğin ajansın adını özelden atabilirmisn lütfen ? herşey iyi ve güzel geçmiş senin adına eee bizm içinde öyle geçicek die bi şart yok tabi de madem iyi geçmiş sansımızı deneyelim ajansın görüşlerini alalım dimi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim yani , siz ikiniz icin cok eglenceli gececek wat buraya yaziyorum.demedi demeyin ...forum editorude silmesin bu msjimi lutfen.isin sonunda hakli cikmak istiyorum ...
    tşk ederiz iyi dileklerin için inşallah herkesin çok güzel geçer

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende gidiyorum inş =) self watla gitcem iş arama aşamasındayım

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende tekrar hayırlısıyla şirkete kaydoldum. Bu sefer ac'ye gitmeyi düşünüyorum. Gerek ny'a yakınlığı, gerekse canlı bir yer oluşundan dolayı.. Virginia'dan lanet ettikten sonra nasıl gelecek görcez inşallah
    virginia asil tam bir wat sehri ama sen yanlis tarafina gitmissin.sanirim yorktowna gitmistin.beach kismi civil civil emin ol yani.

Alıntı badem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşk ederiz iyi dileklerin için inşallah herkesin çok güzel geçer
    kusura bakma ama benimkisiler dilek degildi sadece ignelemeydi.ama umarim iyi gecer.bu seferki dilegimdi...cunku cok kiside gordum, cok eglenceli gececek diye gelenler hep huzunle dondu bi sekilde.bu isten bu kadar eglence umuyorsan turist vizesi al derim sana

Alıntı airdem23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende gidiyorum inş =) self watla gitcem iş arama aşamasındayım

is bulursan self olarak nasil biuldugunu bana da anlatabilirmisin lutfen...
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

virginia asil tam bir wat sehri ama sen yanlis tarafina gitmissin.sanirim yorktowna gitmistin.beach kismi civil civil emin ol yani.
    İş sözleşmesinde Yorktown yazıyordu adres ama aslında Newport News'miş şehrin adı. Yorktown'a 7-8 mile zaten. Dostum ben sahil taraflarına da gittim. Va beach de beş para etmez. Sahil dışında hiç bir güzel tarafı yok. Ben dediğim gibi metropol yaşantısını daha çok sevdiğim için de kötü geldi..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

newport news tam bir zenciler sehri.pek beyaz yoktur.zenci heryer.iyi yere dusmussun. ac. neresi bu arada ?
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zencilerin iyi olma sebebi ne=) zencilere karşı bi ilgin mi var yoksa benim bilmediğim bişey mi

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

newportnews de cok guzel zenci kizlar var.zenci deyince senin aklina ne geliyor bilmiyorum ama benim aklima ilk once beyonce geliyor.insanin fikri neyse zikride odur yani ...
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bu aralar forumda bir zenci muhabbeti basladı gene bazı konularda Benim 2 sene icinde gördügüm zencilerin nerdeyse hepsi kibar, egitimli, sıcakkanlı insanlardı. Hatta kapı komsumuz bizim arkadasları jipiyle 2 defa kulube bile götürmüstü. Söyleyecegim su ki zenciler hakkındaki önyargılardan kurtulun, Abd de zaten göreceksiniz böyle bir sey olmadıgını...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

newportnews de cok guzel zenci kizlar var..
    Valla genelde "hot" diye tabir edilebilecek kızlar vardı da bana sempatik gelmiyor zenci kızlar.. Ha beyonce kıvamında bi esmerlik olsa tamam da, naomi campbell tadında olup da beğendiğim çok nadir zenci bayan vardı

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

destin,florida ya gidin
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Valla genelde "hot" diye tabir edilebilecek kızlar vardı da bana sempatik gelmiyor zenci kızlar.. Ha beyonce kıvamında bi esmerlik olsa tamam da, naomi campbell tadında olup da beğendiğim çok nadir zenci bayan vardı

newportnews de durakta otobus bekliyorduk.baska bir otobusu bekleyen iki zenci kiz bize bakip bakip opusuyorlardi.deplasmandaydik,deplasmanda olmasaydik ...
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

newportnews de durakta otobus bekliyorduk.baska bir otobusu bekleyen iki zenci kiz bize bakip bakip opusuyorlardi.deplasmandaydik,deplasmanda olmasaydik ...
    nerdeydi o otobüs durağı
    bende üzerinde marijuana resmi olan t-shirtü giydiğimde zencilerden olumlu tepkilerle karşılaştım halk otobüslerinde vs.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

newportnews u iyi biliyormusun bilmiyorum ama bestbuyun karsisinda buyuk alisveris merkezleri var onlarin onundeydi.orasi full zenci mahallesi zati.kucuk harlem gibi birsey
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Patrick Henry Mall'un orda demek Zaten o cadde (Jefferson Avenue) en canlı caddesi, bütün mekanlar falan onun üstünde denebilir

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ewet ewet simdi hatirladim patric henry mall.ewet orasi cok kalabalik.uc dort kisi gitmistik ama yinede tirstik.koskoca zenci mahallesi birde biz.

zenci severlere duyurulur.newportnews te wat yapabilirsiniz hepsi boyle sisman felan degil.gercekten guzelleride var.
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende bir kere okula gittigimde zenci kiz uzerime saldirmisti
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

simdi nasil bir saldirmaya bagli.asilma tarzi bir saldirmamiydi yoksa kavga felanmiydi.barda bir gece bir zenci kiz meksikali bi elemani hasat etmisti.aynen turk kadinlari gibi ayagindaki ayakkabiyi cikarip kafasina calmisti
    Peki.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

2010 wat için kaydımı yaptırdım.Ama pişmanda gibiyim sanki biraz :S ilk defa gidicem o yüzden tırsıorum biraz 14aralıkta iş fuarı varmış.bursadan giden kimse varmı bu sene ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende bnursada falan sırket arastırıorum ama hangı sırket bu ya 14 aralıkta ıs fuarına goturen..daha erken degıl mı?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben Bursalıyım da İzmirden katılıyorm

newport news tam bir zenciler sehri.pek beyaz yoktur.zenci heryer.iyi yere dusmussun. ac. neresi bu arada ?
    ac atlantic city.. şimdilik aklımdaki yerlerden biri ama bakacaz..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

atlantic city ocean cıty arasıdna kalmıstım..atlantıc cıtynın cok pahalı ve zencılerı sebebıyle ocean cıtyye karar verdım..ben de bursalıyım ama bursada kafama yatan bı sırket bulamadım daha

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mussusi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bnursada falan sırket arastırıorum ama hangı sırket bu ya 14 aralıkta ıs fuarına goturen..daha erken degıl mı?
    yasak oluomu isim vermek bilmiorm ama globalvzyon..ama istnbuldaymış fuar gidip gitmeme konusunda kararsızım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

globale sımdı baktım da fıyatı ıyımıs aaslında. bursanın neresınde acaba?
    grup ındırımı falna yapıyorlar mı bılıyor musunuz?
    Konu mussusi tarafından (04-12-2009 Saat 01:16 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mussusi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    globale sımdı baktım da fıyatı ıyımıs aaslında. bursanın neresınde acaba?
    grup ındırımı falna yapıyorlar mı bılıyor musunuz?
    Burç sinemasının yanındaymış.

Ama globalden de pek iyi bahsetmiyorlar dostum, iyi düşün derim. Hatta siteden hellguard adlı arkadaş bayaa dile getirmişti mağduriyetini..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

gecen sene wattaki arkadaslarim bu sirkete mail atmislari ucak biletini degistirmek icin adamlar uc hafta cvp yazmadim.cocuklarda hergun mail atiyorlardi.biraz dikkatli olmak lazim
    Peki.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Burç sinemasının yanındaymış.

Ama globalden de pek iyi bahsetmiyorlar dostum, iyi düşün derim. Hatta siteden hellguard adlı arkadaş bayaa dile getirmişti mağduriyetini..
    korkutmayın beni ya :S benimde globalle giden arkdşlarım oldu hiç bi sorun yaşamadan gidip geldiler :s

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Can©u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkutmayın beni ya :S benimde globalle giden arkdşlarım oldu hiç bi sorun yaşamadan gidip geldiler :s
    Sorun yaşamamaları global sayesinde değil şans eseri olmuştur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

herkes sıkayetcı sırketlerden ama ozamn yada global vızyon agır basıo..experınceusa dennen sırketı de begenıyorlarmıs.zar atıp bulcaz bır sırket artık

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Açıkcası her şirketten memnun olanda olmayanda var benim gördüğüm kadarıyla.Birinin çok iyi dediğine başka biri ben memnun kalmadım diyebilio.bilmiorum ama şirketten ziyade şans faktörü daha öne geçio bu işlerde.Sonuçta amerikaya gittiinde tek başınasın,allaha emanet gidioruz valla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)