bende gidiyorum inş =) self watla gitcem iş arama aşamasındayım![]()
virginia asil tam bir wat sehri ama sen yanlis tarafina gitmissin.sanirim yorktowna gitmistin.beach kismi civil civil emin ol yani.
kusura bakma ama benimkisiler dilek degildi sadece ignelemeydi.ama umarim iyi gecer.bu seferki dilegimdi...cunku cok kiside gordum, cok eglenceli gececek diye gelenler hep huzunle dondu bi sekilde.bu isten bu kadar eglence umuyorsan turist vizesi al derim sana
is bulursan self olarak nasil biuldugunu bana da anlatabilirmisin lutfen...
Peki.
İş sözleşmesinde Yorktown yazıyordu adres ama aslında Newport News'miş şehrin adı. Yorktown'a 7-8 mile zaten. Dostum ben sahil taraflarına da gittim. Va beach de beş para etmez. Sahil dışında hiç bir güzel tarafı yok. Ben dediğim gibi metropol yaşantısını daha çok sevdiğim için de kötü geldi..
newport news tam bir zenciler sehri.pek beyaz yoktur.zenci heryer.iyi yere dusmussun.ac. neresi bu arada ?
Peki.
zencilerin iyi olma sebebi ne=) zencilere karşı bi ilgin mi var yoksa benim bilmediğim bişey mi![]()
newportnews de cok guzel zenci kizlar var.zenci deyince senin aklina ne geliyor bilmiyorum ama benim aklima ilk once beyonce geliyor.insanin fikri neyse zikride odur yani ...
Peki.
Bu aralar forumda bir zenci muhabbeti basladı gene bazı konulardaBenim 2 sene icinde gördügüm zencilerin nerdeyse hepsi kibar, egitimli, sıcakkanlı insanlardı. Hatta kapı komsumuz bizim arkadasları jipiyle 2 defa kulube bile götürmüstü. Söyleyecegim su ki zenciler hakkındaki önyargılardan kurtulun, Abd de zaten göreceksiniz böyle bir sey olmadıgını...
destin,florida ya gidin![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
newportnews u iyi biliyormusun bilmiyorum ama bestbuyun karsisinda buyuk alisveris merkezleri var onlarin onundeydi.orasi full zenci mahallesi zati.kucuk harlem gibi birsey![]()
Peki.
Patrick Henry Mall'un orda demekZaten o cadde (Jefferson Avenue) en canlı caddesi, bütün mekanlar falan onun üstünde denebilir
![]()
ewet ewet simdi hatirladim patric henry mall.ewet orasi cok kalabalik.uc dort kisi gitmistik ama yinede tirstik.koskoca zenci mahallesi birde biz.
zenci severlere duyurulur.newportnews te wat yapabilirsinizhepsi boyle sisman felan degil.gercekten guzelleride var.
Peki.
bende bir kere okula gittigimde zenci kiz uzerime saldirmisti
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
simdi nasil bir saldirmaya bagli.asilma tarzi bir saldirmamiydi yoksa kavga felanmiydi.barda bir gece bir zenci kiz meksikali bi elemani hasat etmisti.aynen turk kadinlari gibi ayagindaki ayakkabiyi cikarip kafasina calmisti![]()
Peki.
2010 wat için kaydımı yaptırdım.Ama pişmanda gibiyim sanki biraz :S ilk defa gidicem o yüzden tırsıorum biraz14aralıkta iş fuarı varmış.bursadan giden kimse varmı bu sene ?
bende bnursada falan sırket arastırıorum ama hangı sırket bu ya 14 aralıkta ıs fuarına goturen..daha erken degıl mı?
atlantic city ocean cıty arasıdna kalmıstım..atlantıc cıtynın cok pahalı ve zencılerı sebebıyle ocean cıtyye karar verdım..ben de bursalıyım ama bursada kafama yatan bı sırket bulamadım daha
![]()
globale sımdı baktım da fıyatı ıyımıs aaslında. bursanın neresınde acaba?
grup ındırımı falna yapıyorlar mı bılıyor musunuz?
Konu mussusi tarafından (04-12-2009 Saat 01:16 AM ) değiştirilmiştir.
gecen sene wattaki arkadaslarim bu sirkete mail atmislari ucak biletini degistirmek icin adamlar uc hafta cvp yazmadim.cocuklarda hergun mail atiyorlardi.biraz dikkatli olmak lazim
Peki.
herkes sıkayetcı sırketlerden ama ozamn yada global vızyon agır basıo..experınceusa dennen sırketı de begenıyorlarmıs.zar atıp bulcaz bır sırket artık![]()
Açıkcası her şirketten memnun olanda olmayanda var benim gördüğüm kadarıyla.Birinin çok iyi dediğine başka biri ben memnun kalmadım diyebilio.bilmiorum ama şirketten ziyade şans faktörü daha öne geçio bu işlerde.Sonuçta amerikaya gittiinde tek başınasın,allaha emanet gidioruz valla![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks