yanımızda sorun olmasın diye vakumlanmış ürünleri götürebiliyormuşuz
ben bu yaz gidiyorum ve çok şeyde götürmüycem açıkçası
ilk bi kaç gün tabiki zorluk olucak
alışırız ama gözümüzde büyütmeye gerek yok okadar
valla ben de gidecem gidim de orda ne yersem yiyim o dereceye geldim yani artık
Konu gakkosemre tarafından (28-01-2008 Saat 07:22 PM ) değiştirilmiştir.
Yiyecek meselesi biraz kişisel oluyor. Helal et kavramını kendime göre yorumlayıp, hiçbir hayvanın uygun usüllerle kesilmediğine kanaat getirdim ve tavuk bile yemedim. İmdadıma balık menü yetişti ve çok da güzel idare etti.
Bilmeden domuz yeme ihtimaliniz yok, sorduğunuz zaman söylüyorlar zaten. Hatta dominos pizzada "helal knife" bile var. Eğer belirtirseniz, sizin pizzanız domuz etine değmeyeen bıçakla kesiyolar
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
evet doğru zaruret haramı helal kılar bazı durumlarda![]()
biz beef dana kıyması alıp onunla yemek yapardık arasıra,ama ben genelde somon balığı yerdim,somon çok lezzetli bir balık tavsiye ederim...
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
walla goturmek lasım abıcım
ben şahsen sucuk,kavurma,kurabiye tarzı bişeler gotturcemmm![]()
aynen ido aç kalmaktan iidir![]()
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
hazır çorba götürünmutlaka...pişman olmazsınız
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
arkadaşlar yarın izmir de 'Jop Fair' A giriyorum. Daha önce WAT a katılmadım. Hangi eyaletlerde ulaşım kolaydır? Yani en çok tercih edilen ve beğendiğiniz yerler nereleridir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
"Nereye?" meselesine başka bir başlıkda baksan bence daha iyi olur.
arkadaslar domuz eti asla tabiki ama tavuk ve diğer et çeşitleri yenebilir. gayri müslimin yani müslüman olmayanın kestiği (besmelesiz, usulune uygun olmayan ) et yenir dinimize göre. yani mc lerde kfc lerde falan tavuktur falan yiyebilirsiniz. bu konuda fıkıh kitaplarına bakabilirsiniz.
Bahar HOCAOĞLU
giderken ne götürülüre tekrar dönüyorum ve :
*Paket çorba
*Puding ( tatlı olsun çamurdan olsun )
*Makarna ( çeşit çeşit )
*Üçgen peynir
*teneke beyaz peynir
gayet iyi olur diye düşünüyorum.
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
paket çorba yerine tarhana götürsek??biz türk marketinde çalışıcaz amish supermarket manhattanda umarım türk ürünleri de vardır sizleri de beklerim
Amma midesine düşkün milletiz giderken ne götürülür başlığı tamamen yiyecek üzerine olmuş..Ben şahsen yemek hiçbişey götürmicem binlerce kilometre öteye ne gerek var gireriz bi süpermarkete alırız...
sorumda şu acaba çok fazla kıyafetti cep telefonuydu ,mp3 playerdı bunlara gerek var mı,fotoğraf mkinası götürelim mi ordan mı alalım?
Baharat , hazir corba , puding goturmek sart bence !!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Hazır çorba çok mu pahalı yoksa yok mu ABD de...hazır çorba işine girelim orda olmadı![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Arkadaşlar ne hazır çorbası. Hazır çorba denen lanet toz, icat edilmiş en berbat şeydir. Size tek birşey söyleyecem. Onu uygulayın, sonra mideniz kaldırıyorsa yersiniz. Hazırlayın bu hazır çorbayı geceden. Sonra sabah kalkınca aldığı hali bi görün. Aklıma geldi yine tiksindim :S
Çorba kadar kolay yapılan yemek olmaz. Yağ, su, tuz, domates, tel şehriye. al sana çorba. Hem de mis gibi![]()
gurbet ellerde ac kalcaz
anacım yemekler geciktiğinde sana bağırdığım için özür dilerim
beteri de varmıs
adamlar puding dio hazır corba dio![]()
herşeyi geçtim bide o hazır çorbayı buralardan götürmeyi hala aklım almış değil..
S-pectacular
bunları yaptırmak içinde birileri lazım ama,işten eve gelmişim yorgun yorgun kim uğraşacak yahu![]()
--- "Hanım yemegi hazırla sonra çayı da koy"
--- " Fuck man... I m going to my moms home"![]()
![]()
sonuçta brdaki herkes öğrenci kalkarız bunların altından.yemek işi kolay herşey yemek gibi olsa .....
goturmenız gerken seyler:
1-hazır corba,pogoca(ılk gun ıcın ıner ınmez nefıs oluyo),sucuk ben 4-5 tANe goturmusdum baya gıttı o bana sucuklu yumurta yapıyodum...bıde helva felan goturun kahvaltı ıcın haa tonbalıgıda olabılır bende bunlar vardı...
2-olmazsa olmaz bısı prız donusdurucu ordan alırım demeyın her an lasım oluyo
hava alanından ıner ınmez bıle oluyo...
3-kıyafet fzla gerek yok!!!saten ordan alıyosunuz dayanamayıp ucuz olunca...
4-elektoronıklerınızı bence goturun:laptop,mp3,dıjıtal foto felan...cok faydasını goruyosunuz,yenı alınca saten onları kullanırsınız ama goturun burdan...
bunun dısındada ole cokda abartıya gerek yok hersey var orda...
haaa ben extradan bayrak ve kuran almısdım yanıma bunlarda mılıyetcı ruhumdan olsa gerek![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks