Wisonsin Dells gunlugumden alintilar:

28.08.2009
ebay den iphonumu aldim.hesabimda $20 para kaldi.Atiye,pinara,onura borcum var.su uclu beni tenhada kistirma plani yapiyor olabilirler dikkatli olmaliyim. hakan benle dalga geciyo. dellsin nufusunun yarisi benden para bekliyormus. dun gece mehmet,ati,tuba ben kaybolduk saat 12 gibi yarim saat bi arabayla downtownda dolasalim dedik 5 de eve donebildik.

29.08.2009
bugun 10 a kadar calistik 7 de bitirmeye alisinca 10 zor geldi.hava cok soguktu.cok usudum yoruldum.onurla ivan emilija yi parka gitmek icin ikna etmeye calisiyolar.atilla bu gecede calisiyor,calissin param biterse ondan alirim

10.09.2009
dun is olmayinca hakan,onur,ati,ben selma,seyfi;taner madisona gittik.bugunde son gunumuzdu parka budiyle vedalasmaya bide atinin saatini almaya gittik.ordan american worlde gittik kovulduk..ordan mc donaldsa gittim check in yaptik.ordan hakan onur ati ben pizza puba gittik.donuste american worlde gittik yine kovulduk.aha emilija geldi bizde nerde kaldi die merak ediyoduk aldiklarini gosteriyo yine 40 dolara camasir almis victoria's secretdanburadan ayrilmanin bu kadar zor olacagi aklima gelmezdi,farkinda olmadan alismisim meger.en cok da oda arkadaslarimi ozliycem