İnşallah gidiyorum bu sene son sınıf olduğum için WAT a gidemiyorum fakat 1 yıllık İnternship programına gitcem. Belki gelmem![]()
İnşallah gidiyorum bu sene son sınıf olduğum için WAT a gidemiyorum fakat 1 yıllık İnternship programına gitcem. Belki gelmem![]()
Benim için süper bi deneyimdi. Turizmciler kesinlikle gitmeli benle Turizm okuyan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Burda 400 TL ye amele olmakdansa staf için orda çalışmak daha mantıklı...
belki bende gittim, sponsor bi sirkette calismaga![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
merhaba arkadaşlar ben de 2010 yolcym bakalım.. aranızda çok araştıraan varsa ya da gidip görmüş olan.. lifeguard ya da eğlence parkı olarak en iyi yerler nereler ? ucuz kalmak ve overtime açısından ?
"what happens in miami stays in miami too.."
son sınıf olduğun için neden wata gidemeyesin?ben geçen sene son sınıftım ve wata katıldım.vizede biraz zorladılar ama 3 son sınıf öğrencisi olarak vizemizi aldık gittik...
hatta şu anda mezun olduğum halde gidebilir miyim diye düşünüyorum
ufacık bi umut ışığı görsem hemen gidicem vize görüşmesine![]()
Bende bu yıl Work and Travel'a başvurdum arkadaşlar. İstanbulda Marmara Üniversiteli arkadaşlarla buluşalım.
4ler gidebiliyo artık.ama vize almak için geri döneceğine ikna etmen gerekiyo memuru. wat mı internship mi dersen kişiden kişiye değişir.sen turizm okuduğun için internship daha mantıklı olabilir.ama staja wat bittikten sonra da başalaybilirsin. wat şansını kaçırdın mı bidaa gelmez![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hakemlık kartı olanlara da verıyorlar vize![]()
bence ales ve üds(veya kpds) ikilisini yiyorlar, master'ım geldi master yapacam deyince halloluyor
bende oyleydi
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
arkadaşlar new york ta çalışın bol bol para harcayacak bişeyler bulursunuz. çok da para kazanabilirsiniz. new jersey de gezici park işi var. bildiğim kadarı ile konaklama ücreti de almıolar. bi eğlence parkı var orda orayı tavsiye ederm size
herkese merhaba arkadaslar
ben 2009 yazında work and travela katildim.bu yil yani 2010 da tekrar katiliyorum. kayit yaptirdim yani2009 da wisconsina gittim .orta amerikada chicagoya yakin bir yer.oldukca guzel bir yaz gecirdik arkadaslarla.ozellikle ikinci is dusunen arkadaslara bu bolgeyi kesinlikle tavsiye ederim cunku benim orda tanidigim bircok kisinin ikinci isi vardi.bu bolge hem para kazanmak hemde eglenmek ,gezmek isteyenler icin cok ideal.yasadigimiz maceralarin haddi hesabi yok degil hani
ben gecen yil Basakedu ile programa katildim.su an sirket arayisi icinde olanlara da tavsiye ederim..
ne iş yaptın wisconsin de ne önerirsin ?
"what happens in miami stays in miami too.."
öncelikle belirteyim foruma tam 8 dk önce kaydoldum ve eğer yazdıklarımda saçmalarsam affolaben de bu yaz wat düşünüyorum ve gerekli çalışmalara başladım öncelikle bir şirkete kaydoldum ve iş seçicem artık. şimdiden giden herkese sınırsız eğlence diliyorum
![]()
bn de artık watçı oldumbu yaz amerikaaa(A)bademle bitlkte gidiyorz(bu ne komk oldu badem haha
) çok eğlenceli olcak sanırım
![]()
Konu azuhazu tarafından (30-11-2009 Saat 05:19 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: uzun hikaye...
Peki.
Bende tekrar hayırlısıyla şirkete kaydoldum. Bu sefer ac'ye gitmeyi düşünüyorum. Gerek ny'a yakınlığı, gerekse canlı bir yer oluşundan dolayı.. Virginia'dan lanet ettikten sonra nasıl gelecek görcez inşallah![]()
beyaıtcakır31 bu sonradan gittiğin ve herşeyin güzel geçtiği ajansı ismini bana özelden atabilirmisn rica etsem ?
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks