Ben de 2009 WAT a Poseidon ile katıldım. Şirkette sadece iki kişi çalışmıyor... Üstelik şimdi İstanbul ofisi de açıldı Yani gitmek bilgi almak isteyenler, İstanbuldalarsa artık yüz yüze de bilgi alabilirler...

Ben çok memnun kaldım. Poseidon a kim ilgisiz derse karşısında beni bulur. Çünkü Türkiye saatiyle sabahın 4 ünde telefon ile uyandırdığımı bilirim onları. Gittiğim yerde 40 a yakın Türk vardı.. Tabi hepsi farklı şirketlerdendi.

Onlar TR deki şirketi geçtim sponsorlarına bile acil durumlar için verilen telefon numarasından ulaşamadıkları için, ben kendi şirketime durumla ilgili bilgi vermiş onlar için tavsiye bile almıştım.

Hadi diyelim telefonla ulaşamadım ya da rahatsız etmek istemeyeceğim bir saat, 24 saat msn de nöbetleşe online duruyorlar, acil bir durum olursa diye ki onlarla konuşmak için acil durum olmasına gerek yok. Ben bişeylere canım sıkıldığında bile gece onlarla muhabbet ettiğimi biliyorum MSN üzerinden...

Benim tavsiyem,kararınızı vermeden önce bir de Poseidon ile konuşmanız... Konuşmaktan bi zarar gelmez