ben ocean city ye gidiyorum.İşimi ankaradaki fuarda ayarladım.Anne marie gerçekten sempatik bir bayan.ben sizin annenizim falan dedi ve sürekli espriler yapdı konuşmamız boyunca) Ocean city küçük bir kasaba.Ancak yazları ABD nin 15 eyaletinden gelen daha çok öğrenci emekli ve orta sınıf ailelerden oluşan tatilcilere ev sahipliği yapıyor.Kasaba halkının gelir seviyesi ABD ortalamasının üstünde ve eğitimli bir halk.Ayrıca şehirde zenciler oldukça az.%2 civarındalar.%95 i beyaz.diğer kısmını ise latin amerikalılardan ibaret.Suç oranı düşük elit bir yer.Ocean city tam bir wat şehri.Wat öğrencilerinin en çok ilgi gösterdiği yerlerden birisi.Özellikle eski Doğu bloku ve asyalı öğrenci sayısı fazla.Türkler burayı fazla tercih etmiyolar.Ama Türk öğrencilerinin bu şehre ilgisi gittikçe artıyormuş.yabancı dil ilerletmek ve yeni kültürleri tanımak açısından baya iyi bir yer.Ben arkadaşlar sizlere burayı tavsiye ederim.Yalnız oceana giden bir arkadaş mümkün olduğunca erken gitmemi ve hemen ikinci iş aramamı söyledi.Aksi taktirde ikinci iş bulman zorlaşır dedei.benim iş başı 7 Haziran.Yer Fish Tales bar and Grille.Pozisyon doorman.