Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: viriginia beach pizza işi hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylemek istediğim ekonomik krizden dolayı hepiniz biliyorsunuz orada işsizlik arttı bu nedenle geçtiğimiz eylul-ekimde en azından tr den muhtemelen adam alınmadı. Ki zaten returnee statüsünde binlerce adam orada zaten, h2b vizesiyle. Nisan da ne olur Allah bilir. Bence orada almak da zor yani ya adamın babasının oğlusunuzdur alır yoksa almaz. Hazır kendi vatandaşı dururken.masrafı nedir bilmiyorum.
    Hatta içimizden biri ( veya ben), usa da bir konuyla ilgili bir avukatlık bürosuna herhangi bir vize türüyle bulunurken h2b alsak masrafları prosedürü nedir diye maille sorsak belki bilgi edinebiliriz.

Görünen şu ki bu şartlarda h2b yokmuş gibi yapmak mantıklı duruyor

bir sirketin h vizesi ile birilerini kabul etmesi icin o kisinin illaki super bir zeka veya esi bulunmaz birisi olmasina gerek yok. formalite icabida olabilir.Mesela turk bir tanidiklar,olmasa bile amerikali birisiyle anlasarak da olabilir bu.bende odeyebilirim masrafi.o kadar para yok daha geleli birkac hafta oldu ama.duydugum kadariyla h2b masrafi cok degilmis.sadece isverene biraz paperwork varmis o kadar.gerisini sirketin avukatlari felan da yapiyormus.tum olay seni bu halinle kabul edecek bir sirtket bulmak.gerisi kolay.hani denildigi kadar zorbirsey degil bence.sende oyle hunerler oyle bilgiler olacakki amerikalida olmayan seyler.herkez boyle dusunuyor ama burda olanlar boyle degil.dun aksam bir konuda da yazdim.bir ukraynaliyla tanistim.adini soyadini zor soyluyor ama green carti var.turkiyedekiler gc gorusmesine konsolosluga gidince korkarak gidiyorlar.adamlar ingilizce bilmeden interviewi geciyorlar konsolosluk gorevlilerini ikna ediyorlar ve gc aliyorlar.... azim lazim.birazda bilgi

birkac h2b sponsor buldum onlarda kendi yandaslarina para kazandirmak icin.ewine don ewinden basvur diyor h2b ye
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

evet bende mail attığımda h2b için evine dön ülkendeki partnerimizle görüş diyorlar,
    verdiğin örnek güzel oldu yani artık meseleye daha farklı bakacağız anlaşılan,
    tabiki insan ilişkileri, tanıdık her problemi çözer. ben birazda hiç tanıdık olmadığını varsayarak yazmıştım.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bende mail attığımda h2b için evine dön ülkendeki partnerimizle görüş diyorlar,
    verdiğin örnek güzel oldu yani artık meseleye daha farklı bakacağız anlaşılan,
    tabiki insan ilişkileri, tanıdık her problemi çözer. ben birazda hiç tanıdık olmadığını varsayarak yazmıştım.

ewet aynen dedigin gibi hic tanidigim yok burda.ne tr den arkadas akraba komsu coluk cocuk hic kimse yok yardim edecek.normal turklerse zati sistemin yolcusu olmuslar.yere dusersen birkerede onlar vuruyorlar...calistigim otelde bir kiz vardi.taylandli.teyzesi ctizenmis burda.calistidim otelde intern bitirince relative olarak almis gc sini.trden ailem haric hangi akrabam arasa kavga ediyorum.niye hic bi tanidikl yok diye
    Peki.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet aynen dedigin gibi hic tanidigim yok burda.ne tr den arkadas akraba komsu coluk cocuk hic kimse yok yardim edecek.normal turklerse zati sistemin yolcusu olmuslar.yere dusersen birkerede onlar vuruyorlar...calistigim otelde bir kiz vardi.taylandli.teyzesi ctizenmis burda.calistidim otelde intern bitirince relative olarak almis gc sini.trden ailem haric hangi akrabam arasa kavga ediyorum.niye hic bi tanidikl yok diye
    hocam senin durum ne oldu ya ne yapıyosun çözebildin mi vize olayını ???

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)