burda bir kiz taniyiorum.kendisi azimle delmis duvari.bilmiyorum o azmi nerden bulmus nasil anlasmis patronuyla ama kizin yaptigi aynen su.kizi iki senedir taniyorum burda.ilk once watla geldi dort ay bitimine bir kac hafta kala turist vizesi aldi turist vizesiyle kacak olarak restoranlarda feloan calisti.bu turist vizesi alti aylikti.zati alti aylik veriliyor.ardindan bu alti ay bitmeden birkere daha uzatti bir alti ay daha yani.daha sonra calistigi bir barin sahibiyle anlasmis butun masraflar bu kizdan olmakla beraber patronu h2bye basvurmus.burda bir sezonluk h2b fiyati 1500 dolar.ardindan h2byi alinca patronu ne kadar cok seviyormus bilmiyorum ama,patronuyla yine anlasmis ve patronu bu kiz icin yine green carda basvurmus.zati green cardtan onceki son adim h2b vizesi.ve bu green card icin kiz patronuna daha dogrusu dolayli olarak immigration office paperwork vs. toplam 6000 dolar odemis.ve kiz simdi sonucunu bekliyor green cardtinin.green card cikana kadar h vizemi uzatcam diyor.
kafa calistiktan sonra,birseyler bildikten sonra birseylere ulasiliyor.ve bu kiz turist vizesi alirken avukata bayagi bi para yedirdi.yani birseyleri esirgemedi sonuca ulasmak icin...
Bookmarks